APA:
کپیاکبری، پریا، اربابی، کلثوم، بلوچزهی، مریم، جمشیدزهی، حمیده، و طهماسبی، سهیلا. (1394). اثر عصاره سیر بر رشد, تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه کفال ماهی (Mugil cephalus). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 68(3)، 343-353. SID. https://sid.ir/paper/162052/fa
Vancouver:
کپیاکبری پریا، اربابی کلثوم، بلوچزهی مریم، جمشیدزهی حمیده، طهماسبی سهیلا. اثر عصاره سیر بر رشد, تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه کفال ماهی (Mugil cephalus). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1394؛68(3):343-353. Available from: https://sid.ir/paper/162052/fa
IEEE:
کپیپریا اکبری، کلثوم اربابی، مریم بلوچزهی، حمیده جمشیدزهی، و سهیلا طهماسبی، “اثر عصاره سیر بر رشد, تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه کفال ماهی (Mugil cephalus)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 68، no. 3، pp. 343–353، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162052/fa