مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,192
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

601
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عصاره سیر بر رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه کفال ماهی (Mugil cephalus)

صفحات

 صفحه شروع 343 | صفحه پایان 353

چکیده

 در این تحقیق, اثر عصاره سیر بر شاخص های رشد (افزایش وزن بدن, نرخ رشد ویژه, فاکتور وضعیت, طول نهایی و وزن نهایی), تغذیه (ضریب تبدیل غذا, راندمان مصرف پروتئین و راندمان تولید پروتئین) و ترکیب بدن (میزان پروتئین, چربی, رطوبت و خاکستر) در لارو کفال ماهیان در 4 تیمار مختلف (سه تکرار در هر تیمار) به مدت 30 روز بررسی شد. به این منظور, لارو کفال ماهیان با میانگین وزنی 0.45±0.01gبا جیره غذایی حاوی 0.5, 1 و 3 درصد عصاره سیر تغذیه شدند و تیمار شاهد با جیره غذایی فاقد عصاره سیر تغذیه شد. نتایج نشان داد که در پایان آزمایش, بالاترین وزن نهایی 0.78±0.05g, طول نهایی 4.04±0.14 cm, بیش ترین میزان افزایش وزن 85.13±17.19%, نرخ رشد ویژه 1.93±0.31%, بالاترین نرخ تولید پروتئین %415.05±67.58, کم ترین میزان چربی لاشه 3.37±0.01% و بیش ترین میزان پروتئین لاشه 20.99±0.03% در تیمار حاوی 3 درصد عصاره سیر مشاهده شد که با تیمار شاهد تفاوت معنی داری داشت (P<0.05). در مجموع, بر اساس نتایج این تحقیق, افزودن 3 درصد عصاره سیر به جیره غذایی لارو کفال ماهیان به منظور بهبود شاخص های رشد, تغذیه و کیفیت لاشه در این ماهیان پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری، پریا، اربابی، کلثوم، بلوچزهی، مریم، جمشیدزهی، حمیده، و طهماسبی، سهیلا. (1394). اثر عصاره سیر بر رشد, تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه کفال ماهی (Mugil cephalus). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 68(3)، 343-353. SID. https://sid.ir/paper/162052/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری پریا، اربابی کلثوم، بلوچزهی مریم، جمشیدزهی حمیده، طهماسبی سهیلا. اثر عصاره سیر بر رشد, تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه کفال ماهی (Mugil cephalus). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1394؛68(3):343-353. Available from: https://sid.ir/paper/162052/fa

    IEEE: کپی

    پریا اکبری، کلثوم اربابی، مریم بلوچزهی، حمیده جمشیدزهی، و سهیلا طهماسبی، “اثر عصاره سیر بر رشد, تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه کفال ماهی (Mugil cephalus)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 68، no. 3، pp. 343–353، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162052/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button