مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

928
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

537
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی شاخص های رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758)

صفحات

 صفحه شروع 92 | صفحه پایان 99

چکیده

 تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر عصاره جلبک پادینا (Padina astraulis) بر شاخص های رشد, تغذیه, ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب بدن ماهی کفال خاکستری به مدت 62 روز صورت گرفت. در این مطالعه, تعداد 360 قطعه لارو کفال ماهی با میانگین وزنی 0.2±0.82 گرم در یک طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار آزمایشی و 3 تکرار (با تعداد 30 قطعه در هر تکرار) که شامل تیمار آزمایشی شاهد (بدون استفاده از عصاره جلبک) و در تیمارهای آزمایشی 2, 3, 4 میزان استفاده از عصاره جلبک به ترتیب گرم در 5, 10, 15 کیلوگرم در غذا بود مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج حاصله نشان داد که در پایان آزمایش, بالاترین وزن نهایی 0.11±4.22 گرم, بیشترین میزان رشد روزانه 0.51±1.77 درصد, کمترین ضریب تبدیل غذا 0.05±0.95, بالاترین میزان غذای دریافتی 0.12±2.81 درصد, بالاترین راندمان مصرف پروتئین 0.78±2.91, بالاترین راندمان مصرف چربی 0.54±3.66 بیشترین میزان پروتئین لاشه 0.98±23.51 درصد, بیشترین میزان چربی لاشه 0.08±18.95 درصد و بیشترین سطوح اسیدهای چرب غیر اشباع چند زنجیره ای (PUFA) شامل اسید لینولئیک 0.04±6.51 درصد, اسید لینولنیک (0.09±4.81 درصد) و ایکوزا پنتانوئیک اسید (0.10±5.21 درصد) در تیمار حاوی گرم در 15 کیلوگرم عصاره جلبک مشاهده شد. که با تیمار شاهد دارای تفاوت معنی دار بود (P<0.05). در مجموع بر اساس نتایج این تحقیق, افزودن گرم در 15 کیلوگرم عصاره جلبک پادینا به جیره غذایی ماهی کفال خاکستری به منظور بهبود شاخص های رشد, تغذیه, کیفیت لاشه و افزایش اسید های چرب چند زنجیره ای در این ماهی پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری، پریا، و شهرکی، ناصر. (1395). اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی شاخص های رشد, تغذیه, ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 29(4 (پیاپی 113))، 92-99. SID. https://sid.ir/paper/200993/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری پریا، شهرکی ناصر. اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی شاخص های رشد, تغذیه, ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1395؛29(4 (پیاپی 113)):92-99. Available from: https://sid.ir/paper/200993/fa

    IEEE: کپی

    پریا اکبری، و ناصر شهرکی، “اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی شاخص های رشد, تغذیه, ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758)،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 29، no. 4 (پیاپی 113)، pp. 92–99، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/200993/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button