APA:
کپیذیلاب، رضا، عابدیان کناری، عبدالمحمد، و اسماعیلی، امیرحسین. (1397). اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) به عنوان افزودنی غذایی بر پارامترهای رشد و فعالیت لیزوزیم و کمپلمان در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 71(3 )، 246-255. SID. https://sid.ir/paper/162107/fa
Vancouver:
کپیذیلاب رضا، عابدیان کناری عبدالمحمد، اسماعیلی امیرحسین. اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) به عنوان افزودنی غذایی بر پارامترهای رشد و فعالیت لیزوزیم و کمپلمان در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1397؛71(3 ):246-255. Available from: https://sid.ir/paper/162107/fa
IEEE:
کپیرضا ذیلاب، عبدالمحمد عابدیان کناری، و امیرحسین اسماعیلی، “اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) به عنوان افزودنی غذایی بر پارامترهای رشد و فعالیت لیزوزیم و کمپلمان در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 71، no. 3 ، pp. 246–255، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162107/fa