مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

904
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

593
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از سطوح مختلف مخمر (Saccharomyces cerevisiae) بر شاخص های رشد و بقا در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 108

کلیدواژه

آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)Q2
مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae)Q2

چکیده

 این مطالعه به منظور تعیین میزان بهینه تغذیه آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) با مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae) طراحی شد. در این آزمایش از چهار سطح 0.625 (تیمار شاهد), 1.25 (تیمار اول), 2.50 (تیمار دوم) و 5.0 (تیمار سوم) میلی گرم مخمر به ازا هر 1000 قطعه ناپلی آرتمیا ارومیانا, در قالب یک طرح کاملا تصادفی (4 تیمار و هریک در 3 تکرار) استفاده به عمل آمد. در انتهای دوره آزمایش, طول کل, وزن خشک تولید زیتوده و میزان بقا آرتمیا ارومیانا اندازه گیری شد. همچنین شاخص های میانگین رشد روزانه, افزایش وزن, ضریب رشد ویژه و شاخص وضعیت تعیین گردیدند. نتایج حاکی از آن بود که ناپلی های آرتمیا در تیمار اول, طول کل (0.14±2.10 میلیمتر), وزن خشک (1.91±11.75 میکروگرم) تولید زیتوده (21.03±129.55 میلی گرم در لیتر) و در صد بقا (12.2±62.2 درصد) بیشتری در مقایسه با سایر تیمارها داشتند (.(P<0.05 همچنین میانگین رشد روزانه (0.19±1.12 میکروگرم), افزایش وزن (1.89±11.21 میکروگرم) و ضریب رشد ویژه (1.41±30.71) در تیمار اول به طور معنی داری بیشتر از سایر تیمارها بود. بالاترین شاخص وضعیت مربوط به تیمار سوم (21.46±60.47) و کمترین آن در تیمار اول (3.01±22.89) مشاهده شد (P<0.05). با توجه به نتایج حاصله میزان بهینه تغذیه آرتمیا ارومیانا با مخمر نانوایی سطح 1.25 میلی گرم مخمر به ازا هر 1000 قطعه آرتمیا به دست آمد. همچنین مشخص شد که بسته به جیره غذایی, میزان بهره وری آرتمیا ارومیانا از غذا به مقدار غذا در محیط بستگی داشته و تا میزان مشخصی با افزایش مقدار غذا, میزان بهره وری از غذا نیز افزایش می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدنیای مطلق، حمیدرضا، فرهنگی، مهرداد، رفیعی، غلامرضا، و فضلی، پریا. (1391). تاثیر استفاده از سطوح مختلف مخمر (Saccharomyces cerevisiae) بر شاخص های رشد و بقا در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 65(2)، 99-108. SID. https://sid.ir/paper/162122/fa

    Vancouver: کپی

    احمدنیای مطلق حمیدرضا، فرهنگی مهرداد، رفیعی غلامرضا، فضلی پریا. تاثیر استفاده از سطوح مختلف مخمر (Saccharomyces cerevisiae) بر شاخص های رشد و بقا در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1391؛65(2):99-108. Available from: https://sid.ir/paper/162122/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا احمدنیای مطلق، مهرداد فرهنگی، غلامرضا رفیعی، و پریا فضلی، “تاثیر استفاده از سطوح مختلف مخمر (Saccharomyces cerevisiae) بر شاخص های رشد و بقا در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 65، no. 2، pp. 99–108، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162122/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button