APA:
کپیاحمدنیای مطلق، حمیدرضا، فرهنگی، مهرداد، رفیعی، غلامرضا، و فضلی، پریا. (1391). تاثیر استفاده از سطوح مختلف مخمر (Saccharomyces cerevisiae) بر شاخص های رشد و بقا در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 65(2)، 99-108. SID. https://sid.ir/paper/162122/fa
Vancouver:
کپیاحمدنیای مطلق حمیدرضا، فرهنگی مهرداد، رفیعی غلامرضا، فضلی پریا. تاثیر استفاده از سطوح مختلف مخمر (Saccharomyces cerevisiae) بر شاخص های رشد و بقا در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1391؛65(2):99-108. Available from: https://sid.ir/paper/162122/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا احمدنیای مطلق، مهرداد فرهنگی، غلامرضا رفیعی، و پریا فضلی، “تاثیر استفاده از سطوح مختلف مخمر (Saccharomyces cerevisiae) بر شاخص های رشد و بقا در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 65، no. 2، pp. 99–108، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162122/fa