مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,070
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

852
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مراحل رشد آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از مخمر آبجو، عصاره کاهو و ویتامین c

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 37

چکیده

 با توجه به اهمیت و ارزش اقتصادی آرتمیا در تغذیه ماهیان خاویاری و میگو با استفاده از غذاهای مختلف تجاری با هدف پرورش آرتمیا و تعیین نقش تغذیه مناسب این آبزی در افزایش ارزش غذایی آن, نحوه اثر عصاره کاهو و مخمر آبجو به عنوان دو نوع غذای متداول در پرورش تجاری, بر میزان رشد این آبزی مورد مطالعه قرار گرفت. به این منظور, نیم گرم از تخم دکپسوله شده آرتمیا ارومیانا که از گونه های بومی ایران است, در زوک انکوباسون با حجم یک لیتر پرورش داده شدند. میزان نمک ودرجه حرارت در طول دوره پرورش, 35 گرم در لیتر و دمای 28 درجه سانتی گراد ثابت بود. اندازه گیری و بررسی مراحل رشد با آغاز مرحله تغذیه مستقیم از محیط با استفاده از عصاره کاهو و مخمر آبجو تغذیه انجام شد. داده های حاصل از مطالعه مراحل رشد با استفاده از نرم افزار SAS مورد تجزیه قرار گرفت. سپس فراوانی داده تعیین گردید. تفاوت معنی داری را در طول دوره تغذیه با استفاده از این دو ماده غذایی مشاهده نشد. وضعیت رشد در هر دو گروه مورد مطالعه روند یکسانی را نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    خامه چین، یاسمن، ملکی بالاجو، امید، صادقی، سیدرسول، شرفی، شهرام، لایی، قنبر، و نظام زاده، رضا. (1389). بررسی مراحل رشد آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از مخمر آبجو, عصاره کاهو و ویتامین c. زیست شناسی جانوری، 2(4)، 27-37. SID. https://sid.ir/paper/176910/fa

    Vancouver: کپی

    خامه چین یاسمن، ملکی بالاجو امید، صادقی سیدرسول، شرفی شهرام، لایی قنبر، نظام زاده رضا. بررسی مراحل رشد آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از مخمر آبجو, عصاره کاهو و ویتامین c. زیست شناسی جانوری[Internet]. 1389؛2(4):27-37. Available from: https://sid.ir/paper/176910/fa

    IEEE: کپی

    یاسمن خامه چین، امید ملکی بالاجو، سیدرسول صادقی، شهرام شرفی، قنبر لایی، و رضا نظام زاده، “بررسی مراحل رشد آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از مخمر آبجو, عصاره کاهو و ویتامین c،” زیست شناسی جانوری، vol. 2، no. 4، pp. 27–37، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176910/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button