مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,013
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

556
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مقایسه ای اثرات تغذیه ای سیست دکپسوله، ناپلی آرتمیا و غذای کنسانتره در لارو قزل آلای رنگین کمان

صفحات

 صفحه شروع 137 | صفحه پایان 146

چکیده

 استفاده از غذاهای زنده در پرورش لارو آبزیان مختلف نه تنها نیازهای غذایی جانور را تامین می کند بلکه به دلیل همخوانی با رژیم غذایی طبیعی ماهی و تقویت فعالیت آنزیم های دستگاه گوارش آبزیان که در دوران لاروی ضعیفتر از حیوان بالغ می باشد, مورد توجه می باشد. بعلاوه غذای زنده با افزایش قابلیت هضم غذای کنسانتره در لارو آبزیانی که به تنهایی قدرت هضم مناسبی ندارند, باعث افزایش بازدهی رشد و بقا می شود. در این تحقیق اثر پنج جیره غذایی مختلف شامل غذای کنسانتره (تیمار 1), سیست دکپسوله آرتمیای دریاچه ارومیه (تیمار 2), ناپلی آرتمیا (تیمار 3), مخلوط غذای کنسانتره و سیست دکپسوله (تیمار 4) و مخلوط غذای کنسانتره و ناپلی آرتمیا (تیمار 5) هر کدام با سه تکرار, طی یک دوره پرورش سه هفته ای بر روی میزان رشد, درصد بقا, ضریب تبدیل غذایی (FCR), پروفیل اسید های چرب و میزان پروتئین لارو ماهی قزل آلا مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشانگر تفاوت معنی دار بین گروه های تیمار از نظر رشد لاروها (0.05>P) بود. به این صورت که میزان رشد لاروها در گروه تغذیه شده با ناپلی آرتمیا بالاتر بوده و اختلاف معنی داری با سایر تیمارهای غذایی و نیز ضریب تبدیل غذایی پایین تری (FCR=0.82) دارد. این در حالیست که لاروهای تغذیه شده با غذای کنسانتره کمترین میزان رشد را داشته اند و ضریب تبدیل غذایی بالاتری (FCR=1.04) نسبت به بقیه گروههای تیماری از خود نشان دادند. بالاترین درصد بازماندگی مربوط به گروههای تغذیه نموده با ناپلی آرتمیا (تیمار 3) و مخلوط کنسانتره با ناپلی آرتمیا (تیمار 5) بود که اختلاف معنی داری (0.05>P) با سایر تیمارهای تغذیه ای داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مشکینی، سعید، مناف فر، رامین، سلیمی، بهنام، و اعلمی فرد، حامد. (1389). بررسی مقایسه ای اثرات تغذیه ای سیست دکپسوله, ناپلی آرتمیا و غذای کنسانتره در لارو قزل آلای رنگین کمان. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 63(2)، 137-146. SID. https://sid.ir/paper/162126/fa

    Vancouver: کپی

    مشکینی سعید، مناف فر رامین، سلیمی بهنام، اعلمی فرد حامد. بررسی مقایسه ای اثرات تغذیه ای سیست دکپسوله, ناپلی آرتمیا و غذای کنسانتره در لارو قزل آلای رنگین کمان. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1389؛63(2):137-146. Available from: https://sid.ir/paper/162126/fa

    IEEE: کپی

    سعید مشکینی، رامین مناف فر، بهنام سلیمی، و حامد اعلمی فرد، “بررسی مقایسه ای اثرات تغذیه ای سیست دکپسوله, ناپلی آرتمیا و غذای کنسانتره در لارو قزل آلای رنگین کمان،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 63، no. 2، pp. 137–146، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162126/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button