مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,625
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,184
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium خلیج فارس به روش استخراج به کمک مایکروویو

صفحات

 صفحه شروع 243 | صفحه پایان 255

چکیده

 عصاره های جلبک قهوه ای سارگاسوم Sargassum angustifolium با استفاده از روش استخراج به کمک مایکروویو استخراج شدند. تیمارها شامل 3 حلال (آب, متانول و اتانول) 3 قدرت و مدت زمان استخراج (10×90 w,w  20×180 وw  30×270 دقیقه) و 3 نسبت جلبک به حلال (1:5, 1:10 و 1:20) بود. برای طراحی آزمایش ها از طرح بهینه سازی تاگوچی استفاده شد. میزان ترکیبات فنولی کل, شناسایی ترکیبات فنولی, قدرت کاهندگی آهن, درصد خنثی کنندگی رادیکال های آزاد و خاصیت آنتی اکسیدانی کل عصاره ها مورد سنجش قرار گرفت. با توجه به نتایج, استخراج با حلال آبی, زمان 30 دقیقه و نسبت جلبک به حلال 1 به 20 تیمار بهینه برای استخراج عصاره از این جلبک می باشد. میزان فنول کل, قدرت کاهندگی آهن, خنثی کنندگی رادیکال های آزاد و خاصیت آنتی اکسیدانی کل این تیمار به ترتیب, 2.60 بر حسب میلی گرم اسیدتانیک بر گرم ماده خشک جلبک, 1.18 بر حسب میلی گرم اسید اسکوربیک در گرم ماده خشک, 60.04% و 36.45 بر حسب میلی گرم اسید اسکوربیک در گرم ماده خشک بود. ترکیبات فنولی شناسایی شده جلبک سارگاسوم شامل اسید گالیک (7.33 میکروگرم بر میلی لیتر), اسید پروتئوکاتچوئیک (29.93), اسید جنتیستیک (15.15) و اسید هیدروکسی بنزوئیک (14.61) بود. نتایج نشان داد این جلبک گونه مناسبی برای استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی طبیعی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باباخانی لشکان، آریا، رضایی، مسعود، رضایی، کرامت اله، و سیف آبادی، سیدجعفر. (1391). بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium خلیج فارس به روش استخراج به کمک مایکروویو. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 65(3)، 243-255. SID. https://sid.ir/paper/162141/fa

    Vancouver: کپی

    باباخانی لشکان آریا، رضایی مسعود، رضایی کرامت اله، سیف آبادی سیدجعفر. بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium خلیج فارس به روش استخراج به کمک مایکروویو. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1391؛65(3):243-255. Available from: https://sid.ir/paper/162141/fa

    IEEE: کپی

    آریا باباخانی لشکان، مسعود رضایی، کرامت اله رضایی، و سیدجعفر سیف آبادی، “بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium خلیج فارس به روش استخراج به کمک مایکروویو،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 65، no. 3، pp. 243–255، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162141/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button