Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

583
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

515
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تازه طی نگهداری در یخ فالوده ای (Slurry ice)

صفحات

 صفحه شروع 184 | صفحه پایان 197

چکیده

میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) گونه مهم و غالب پرورشی در سرتاسر جهان می باشد. ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری میگوی تازه قبل از تیمار نگهدارنده (متابی سولفیت سدیم) طی فرایند برداشت ضروری است. روش های مختلف نگهداری, شامل نگهداری در یخچال (4° C) (تیمار A) و نگهداری در یخ پودری (تیمار B) و یخ فالوده ای (تیمار C), بر کیفیت و زمان ماندگاری میگوی پاسفید غربی مورد ارزیابی قرار گرفت. بدین منظور, آزمایش های مجموع بازهای نیتروژنی فرار (TVB-N), تیوباربیتوریک اسید (TBARS), مقادیر اسیدیته و آزمایش های میکروبی شامل شمارش کلی باکتری ها (APC) و شمارش باکتری های سرمادوست (PTC) طی 12 روز (هر دو روز یک بار) انجام شد. افزایش میزان (TVB-N, TMA-N, TBA) و (PV) طی دوره نگهداری در یخ فالوده ای به شکل معنی داری در مقایسه با یخ پودری و یخچال (C° 4) کاهش یافت (0/05>P). زمان ماندگاری نگهداری میگوی در یخچال (C° 4), 6 روز بود. روند رشد باکتری های هوازی (APC), باکتری های سرماپسند (PTC) در نمونه های نگهداری شده در یخچال در مقایسه با دو تیمار دیگر به طور معن ی داری افزایش یافت(0/05>P). به طور کلی, نتایج حاکی از عملکرد بهتر تیمار (C) یخ فالوده ای در حفظ کیفیت میگوها طی 12 روز نگهداری بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خانلر، محمدعلی، اجاق، سیدمهدی، شعبان پور، بهاره، عالی شاهی، علیرضا، و حسینی، سیدولی. (1397). ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تازه طی نگهداری در یخ فالوده ای (Slurry ice). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 71(2 )، 184-197. SID. https://sid.ir/paper/162149/fa

    Vancouver: کپی

    خانلر محمدعلی، اجاق سیدمهدی، شعبان پور بهاره، عالی شاهی علیرضا، حسینی سیدولی. ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تازه طی نگهداری در یخ فالوده ای (Slurry ice). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1397؛71(2 ):184-197. Available from: https://sid.ir/paper/162149/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی خانلر، سیدمهدی اجاق، بهاره شعبان پور، علیرضا عالی شاهی، و سیدولی حسینی، “ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تازه طی نگهداری در یخ فالوده ای (Slurry ice)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 71، no. 2 ، pp. 184–197، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162149/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا