مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,033
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

604
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از نانوالیاف سلولزی و نشاسته کاتیونی بر ویژگی های خمیرکاغذ سودا آنتراکینون ساقه برنج

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 117

چکیده

 در این تحقیق, تاثیر استفاده از نانوالیاف سلولزی و نشاسته کاتیونی بر بهبود ویژگی های مقاومتی خمیرکاغذ سودا آنتراکینون تهیه شده از ساقه برنج پیش استخراج نشده و پیش استخراج شده با قلیا, در سیستم متداول تهیه کاغذ دست ساز, بررسی شد. نانوالیاف سلولزی در سه سطح 2, 5, و 10 درصد و در سه سطح زمان اختلاط 2, 5, و 10 دقیقه به سوسپانسیون خمیرکاغذ حاصل از ساقه برنج پیش استخراج نشده و پیش استخراج شده اضافه شدند. میزان مصرف نشاسته کاتیونی ثابت و برابر 1.5 درصد در نظر گرفته شد. نتایج این تحقیق نشان داد که مقاومت های مکانیکی خمیرکاغذ با افزودن نانوالیاف سلولزی به رغم استفاده از ورق سازی متداول آزمایشگاهی در سه سطح (2, 5, و 10 درصد) به طور خطی افزایش می یابد. با افزودن نانوالیاف سلولزی بعد از کاتیونی کردن خمیرکاغذ با نشاسته کاتیونی, با توجه به افزایش نگه داری نانوالیاف سلولزی, مقاومت ها به طور معنی داری افزایش یافت. نتایج حاکی از آن است که به کارگیری سیستم نانوالیاف سلولزی به همراه نشاسته کاتیونی در ارتقای ویژگی های مقاومتی خمیرکاغذ سودا آنتراکینون در سیستم متداول تهیه کاغذ دست ساز موثر و موفق بوده است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن جان زاده، هادی، حجازی، سحاب، یوسفی، حسین، مهدوی، سعید، و عبدالخانی، علی. (1393). تاثیر استفاده از نانوالیاف سلولزی و نشاسته کاتیونی بر ویژگی های خمیرکاغذ سودا آنتراکینون ساقه برنج. جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران)، 67(1)، 105-117. SID. https://sid.ir/paper/162882/fa

    Vancouver: کپی

    حسن جان زاده هادی، حجازی سحاب، یوسفی حسین، مهدوی سعید، عبدالخانی علی. تاثیر استفاده از نانوالیاف سلولزی و نشاسته کاتیونی بر ویژگی های خمیرکاغذ سودا آنتراکینون ساقه برنج. جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1393؛67(1):105-117. Available from: https://sid.ir/paper/162882/fa

    IEEE: کپی

    هادی حسن جان زاده، سحاب حجازی، حسین یوسفی، سعید مهدوی، و علی عبدالخانی، “تاثیر استفاده از نانوالیاف سلولزی و نشاسته کاتیونی بر ویژگی های خمیرکاغذ سودا آنتراکینون ساقه برنج،” جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران)، vol. 67، no. 1، pp. 105–117، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162882/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button