Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,813
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

647
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عملکرد نشاسته کاتیونی سیب زمینی و گندم در بهبود ویژگی های مقاومتی کاغذ حاصل از کارتن های کنگره ای کهنه

صفحات

 صفحه شروع 125 | صفحه پایان 133

کلیدواژه

کارتن های کنگره ای کهنه (OCC)Q2

چکیده

بازیافت کاغذ با وجود مزیت ها و پتانسیل ها با کاهش ویژگی های کیفیتی همراه است. این تحقیق به منظور استفاده بهینه از کارتن های کنگره ای کهنه در بازیافت کاغذ و بهبود کیفیت کاغذهای بازیافتی انجام گرفت. افزودن نشاسته کاتیونی به خمیر کاغذ بازیافتی, موجب احیای پیوند های از دست رفته خمیر کاغذ می شود و در نتیجه خواص مقاومتی کاغذ های ساخته شده را تا حد خمیر کاغذ بکر ارتقا می دهد. نشاسته ها با توجه به منبع استخراجی شان آثار متفاوتی دارند. در این بررسی, از نشاسته کاتیونی سیب زمینی و گندم, هر یک در 4 سطح 0, 0.5, 1, و 1.5 درصد, به همراه 0.4 درصد آلوم به عنوان خنثی کننده آشغال های آنیونی استفاده گردید. کاغذ دست ساز با جرم پایه 120 گرم بر متر مربع ساخته و وی‍ژگی های مقاومتی آن اندازه گیری شد. میزان جذب دو نوع نشاسته بر روی خمیرکاغذ نیز با استفاده از روش اسید فنول محاسبه گردید.نتایج مشخص کرد که مصرف 1.5 درصد نشاسته سیب زمینی و 1 درصد نشاسته گندم تاثیر بهینه ای بر افزایش مقاومت کاغذ های حاصله داشته است. در مقایسه بین دو نوع نشاسته سیب زمینی و نشاسته گندم نیز نشاسته گندم عملکرد بهتری داشته است. نمودار جذب دو نشاسته نیز نشان داد که نشاسته سیب زمینی جذب و ماندگاری بیشتری بر روی خمیرکاغذ داشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موسوی، سیده نجمه، نظرنژاد، نورالدین، و ذبیح زاده، سیدمجید. (1392). بررسی عملکرد نشاسته کاتیونی سیب زمینی و گندم در بهبود ویژگی های مقاومتی کاغذ حاصل از کارتن های کنگره ای کهنه. جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران)، 66(1)، 125-133. SID. https://sid.ir/paper/162985/fa

    Vancouver: کپی

    موسوی سیده نجمه، نظرنژاد نورالدین، ذبیح زاده سیدمجید. بررسی عملکرد نشاسته کاتیونی سیب زمینی و گندم در بهبود ویژگی های مقاومتی کاغذ حاصل از کارتن های کنگره ای کهنه. جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1392؛66(1):125-133. Available from: https://sid.ir/paper/162985/fa

    IEEE: کپی

    سیده نجمه موسوی، نورالدین نظرنژاد، و سیدمجید ذبیح زاده، “بررسی عملکرد نشاسته کاتیونی سیب زمینی و گندم در بهبود ویژگی های مقاومتی کاغذ حاصل از کارتن های کنگره ای کهنه،” جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران)، vol. 66، no. 1، pp. 125–133، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162985/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا