مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,151
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسید سالیسیلیک و طول دوره انبار داری بر خصوصیات کیفی میوه انبه (.Mangifera indica L)

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 36

چکیده

 این پژوهش به منظور بررسی اثر مقادیر مختلف اسید سالیسیلیک (0, 1000, 1500 و 2000 میلی گرم در لیتر) و دوره انبارداری (7, 14 و 21 روز) بر خصوصیات کیفی میوه انبه (مواد جامد محلول, چگالی, اسیدیته,pH و مواد فنلی پوست و گوشت میوه) در قالب آزمایش فاکتوریل 3×4 با طرح پایه کاملا تصادفی انجام گردید. نتایج نشان دادند که افزایش دوره انبارداری تا 21 روز باعث کاهش مواد جامد محلول و میزان فنل موجود در پوست میوه گردید اما میزان پوسیدگی و میزان pH عصاره میوه افزایش یافت. تیمار با اسید سالیسیلیک باعث تغییر میزان اسیدیته, میزان فنل گوشت و پوست میوه انبه در طول دوره انبارداری گردید به طوریکه بیشترین میزان اسیدیته میوه با تیمار شاهد و 1500 میلی گرم در لیتر اسید سالیسیلیک بدست آمد. میزان فنل پوست میوه با افزایش غلظت اسید سالیسیلیک افزایش یافت ولی میزان فنل در گوشت میوه روند ثابتی نداشته است. در روز چهاردهم, پس از کاربرد دو تیمار اسید سالیسیلیک (1000 یا 2000 میلی گرم در لیتر) میزان پوسیدگی میوه بطور معنی داری کاهش یافت. کاربرد اسید سالیسیلیک بر میزان اسید اسکوربیک و چگالی اثر معنی داری نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرزاعلیان دستجردی، عبدالمجید، مرادی، نوازاله، رضازاده، ابراهیم، و حیدری، مختار. (1393). اثر اسید سالیسیلیک و طول دوره انبار داری بر خصوصیات کیفی میوه انبه (.Mangifera indica L). تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 37(1)، 27-36. SID. https://sid.ir/paper/165093/fa

    Vancouver: کپی

    میرزاعلیان دستجردی عبدالمجید، مرادی نوازاله، رضازاده ابراهیم، حیدری مختار. اثر اسید سالیسیلیک و طول دوره انبار داری بر خصوصیات کیفی میوه انبه (.Mangifera indica L). تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1393؛37(1):27-36. Available from: https://sid.ir/paper/165093/fa

    IEEE: کپی

    عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، نوازاله مرادی، ابراهیم رضازاده، و مختار حیدری، “اثر اسید سالیسیلیک و طول دوره انبار داری بر خصوصیات کیفی میوه انبه (.Mangifera indica L)،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 37، no. 1، pp. 27–36، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/165093/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button