APA:
کپیآذرکیش، پیمان، و شمیلی، منصوره. (1394). تاثیر پوترسین و آب سرد بر ویژگی های کیفی و انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica L). علوم و صنایع غذایی ایران، 12(47)، 65-74. SID. https://sid.ir/paper/71597/fa
Vancouver:
کپیآذرکیش پیمان، شمیلی منصوره. تاثیر پوترسین و آب سرد بر ویژگی های کیفی و انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica L). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(47):65-74. Available from: https://sid.ir/paper/71597/fa
IEEE:
کپیپیمان آذرکیش، و منصوره شمیلی، “تاثیر پوترسین و آب سرد بر ویژگی های کیفی و انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica L)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 47، pp. 65–74، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71597/fa