مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,371
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

696
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر منابع زیستی و شیمیایی نیتروژن بر عملکرد و کیفیت کدو آجیلی

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 77

چکیده

 به منظور بررسی اثر کودهای شیمیایی و زیستی نیتروژن بر عملکرد و کیفیت کدوی آجیلی, آزمایشی در منطقه فیرورق واقع در 15 کیلومتری شهرستان خوی به صورت طرح کرت های خرد شده نواری اجرا شد. عامل اول مصرف خاکی منابع نیتروژن در سه سطح شامل 6 تن در هکتار کود مرغی, اوره به میزان 300 و 150 کیلوگرم در هکتار و عامل دوم مصرف کودهای زیستی در 4 سطح شامل نیتروکسین, فسفر بارور -2, نیتروکسین + فسفر بارور -2 به همراه عدم مصرف کود زیستی بود. نتایج نشان داد که نوع کود نیتروژنی تاثیر معنی داری بر صفات طول بوته, محل تشکیل اولین میوه, درصد روغن و عملکرد بیولوژیک در سطح احتمال 5 درصد داشته است و نوع کود زیستی نیز بر صفات درصد روغن, قطر میوه و وزن صد دانه تاثیر معنی داری داشت. اثر متقابل دو عامل نیز بر عملکرد دانه تاثیر معنی داری داشت. تیمارهای کودی نیتروکسین با 18 گرم بیشترین وزن صد دانه و عدم مصرف کود زیستی با 16.5 گرم کمترین وزن را داشتند. بالاترین عملکرد دانه با 1591.9 کیلوگرم در هکتار مربوط به تیمار کود مرغی + نیتروکسین + فسفر بارور 2 و کمترین عملکرد با 997.1 کیلوگرم در هکتار مربوط به تیمار کودی 150 کیلوگرم در هکتار اوره و تیمار عدم مصرف کود زیستی بود. بیشترین درصد روغن (4.3.5 درصد) مربوط به تیمار 150 کیلوگرم اوره به همراه نیتروکسین و کمترین درصد  38.3)درصد) مربوط به تیمار عدم مصرف کود زیستی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حداد، سمیه، و جلیلی، فرزاد. (1392). اثر منابع زیستی و شیمیایی نیتروژن بر عملکرد و کیفیت کدو آجیلی. پژوهش در علوم زراعی، 6(22)، 65-77. SID. https://sid.ir/paper/168014/fa

    Vancouver: کپی

    حداد سمیه، جلیلی فرزاد. اثر منابع زیستی و شیمیایی نیتروژن بر عملکرد و کیفیت کدو آجیلی. پژوهش در علوم زراعی[Internet]. 1392؛6(22):65-77. Available from: https://sid.ir/paper/168014/fa

    IEEE: کپی

    سمیه حداد، و فرزاد جلیلی، “اثر منابع زیستی و شیمیایی نیتروژن بر عملکرد و کیفیت کدو آجیلی،” پژوهش در علوم زراعی، vol. 6، no. 22، pp. 65–77، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/168014/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button