مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,601
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,436
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خواص آنتی باکتریال و ضد چروک پارچه پنبه ای عمل شده با پلی کربوکسیلیک اسیدها، کیتوسان و نانو نقره

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 80

چکیده

 کالاهای پنبه ای, خواص منحصر به فردی نظیر جذب آب, استحکام و مقاومت سایشی زیاد دارند. و از مهمترین معایب آن ها تمایل به چین و چروک و ایجاد محیط مناسب برای رشد باکتری ها و قارچ ها می باشد. بنابراین تکمیل ضد میکروب و ضد چروک شدن این منسوجات اهمیت زیادی دارد. یکی از این تکمیل ها اثر همزمان کیتوسان-نانو نقره بر روی کالای پنبه ای می باشد.هدف از این تحقیق بررسی تاثیر کایتوان-نانو نقره بر روی رفتار سختی خمش و مدول خمش همراه با زاویه بازگشت پذیری از چروک و قابلیت ضد باکتری بر روی باکتری اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در منسوجات پنبه ای عمل شده با پلی کربوکسیلیک اسید ها می باشد.به همین منظور نمونه های پارچه با نانو ذرات نقره و کربوکسیلیک اسید و کیتوسان بصورت جداگانه و همزمان با روش Pad-Dry عمل شده و تست آنتی باکتریال و دستگاههای آزمون کننده بازگشت از چروک و استحکام سنجی و سختی خمش مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که کاربرد همزمان پلی کربوکسیلیک اسید و نانو ذرات و کیتوسان بر رفتار بازگشت از چروک و اثر آنتی باکتریال نمونه های پنبه ای را در مقایسه با استفاده از هر یک از این مواد به تنهایی بهبود می بخشد. و با افزایش دمای پخت برای هر یک از این مواد به تنهایی و با هم بر روی اثر ضد چروک و آنتی باکتریال را بهبود می بخشد. اما قابلیت استحکام تا حد پارگی با افزایش دمای پخت برای هر یک از این مواد کاهش میابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خواجوی، رامین، حسن خان، پویا، و ملک نیا، لاله. (1390). خواص آنتی باکتریال و ضد چروک پارچه پنبه ای عمل شده با پلی کربوکسیلیک اسیدها, کیتوسان و نانو نقره. فناوری نساجی (علوم و تکنولوژی نساجی)، 7(1)، 71-80. SID. https://sid.ir/paper/171051/fa

    Vancouver: کپی

    خواجوی رامین، حسن خان پویا، ملک نیا لاله. خواص آنتی باکتریال و ضد چروک پارچه پنبه ای عمل شده با پلی کربوکسیلیک اسیدها, کیتوسان و نانو نقره. فناوری نساجی (علوم و تکنولوژی نساجی)[Internet]. 1390؛7(1):71-80. Available from: https://sid.ir/paper/171051/fa

    IEEE: کپی

    رامین خواجوی، پویا حسن خان، و لاله ملک نیا، “خواص آنتی باکتریال و ضد چروک پارچه پنبه ای عمل شده با پلی کربوکسیلیک اسیدها, کیتوسان و نانو نقره،” فناوری نساجی (علوم و تکنولوژی نساجی)، vol. 7، no. 1، pp. 71–80، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/171051/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button