مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,381
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

727
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه لیزین در دوره ی رشد بر خصوصیات بستر و لاشه جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 45

چکیده

 هدف از این مطالعه, بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و لیزین در جیره های غذایی دوره ی رشد جوجه های گوشتی (جنس ماده) بر خصوصیات لاشه و بستر بود. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی به روش فاکتوریل 3x4 انجام پذیرفت. در روز 21 آزمایش, جوجه ها در قالب چهار تکرار و هر تکرار دوازده قطعه, با ترکیبی از پروتئین و لیزین (18 درصد پروتئین و 0.8,0.9 , 1.0 و 1.1 درصد لیزین – 20 درصد پروتئین و 0.8, 0.9, 1.0 و 1.1 درصد لیزین – 22 درصد پروتئین و 0.8, 0.9, 1.0 و 1.1 درصد لیزین) تا سن 42 روزگی تغذیه شدند. تجزیه و تحلیل آماری داده ها در قالب طرح کاملا تصادفی و با استفاده از بسته نرم افزاری SAS انجام پذیرفت. سطوح پروتئین و لیزین تاثیر معنی داری بر افزایش وزن بدن و وزن نسبی لاشه, سینه, ران و چربی محوطه ی بطنی (گرم به ازای هر 100 گرم وزن لاشه) داشته است. در این آزمایش, جوجه های گوشتی ماده پاسخ بیش تری به افزودن لیزین در جیره ی حاوی 18 درصد پروتئین در مقایسه با جیر ه های حاوی 20 و 22 درصد پروتئین از نظر افزایش وزن بدن, وزن لاشه, سینه و ران نشان دادند. باتوجه به نتایج این تحقیق میزان نیاز به لیزین در جیره های حاوی 18 درصد پروتئین از نظر افزایش وزن بدن, وزن لاشه, سینه و ران, 1.1 درصد و در جیره های حاوی 20 درصد پروتئین از نظر چربی محوطه بطنی 1.0 درصد می باشد. کاهش سطح پروتئین جیره سبب کاهش ازت, pH و رطوبت بستر گردید که این اثرات می تواند سبب بهبود کیفیت هوا در داخل سالن شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قهری، حسن، گلی، امیر، و کریمی دره آبی، هیوا. (1389). اثر سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه لیزین در دوره ی رشد بر خصوصیات بستر و لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، 4(10)، 37-45. SID. https://sid.ir/paper/175465/fa

    Vancouver: کپی

    قهری حسن، گلی امیر، کریمی دره آبی هیوا. اثر سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه لیزین در دوره ی رشد بر خصوصیات بستر و لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)[Internet]. 1389؛4(10):37-45. Available from: https://sid.ir/paper/175465/fa

    IEEE: کپی

    حسن قهری، امیر گلی، و هیوا کریمی دره آبی، “اثر سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه لیزین در دوره ی رشد بر خصوصیات بستر و لاشه جوجه های گوشتی،” پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، vol. 4، no. 10، pp. 37–45، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/175465/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button