APA:
کپیحسن آبادی، حسن، حسینی، موسی، و علی پور، فهیمه. (1390). بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و لیزین جیره غذایی بر عملکرد و ابقای ظاهری نیتروژن در جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران، 3(3)، 204-210. SID. https://sid.ir/paper/218403/fa
Vancouver:
کپیحسن آبادی حسن، حسینی موسی، علی پور فهیمه. بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و لیزین جیره غذایی بر عملکرد و ابقای ظاهری نیتروژن در جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1390؛3(3):204-210. Available from: https://sid.ir/paper/218403/fa
IEEE:
کپیحسن حسن آبادی، موسی حسینی، و فهیمه علی پور، “بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و لیزین جیره غذایی بر عملکرد و ابقای ظاهری نیتروژن در جوجه های گوشتی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 3، no. 3، pp. 204–210، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218403/fa