APA:
کپیجعفری خورشیدی، کاوه، و حسین پور، علی. (1388). اثر استفاده از سطوح مختلف آب پنیر تخمیر و تغلیظ شده در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی و تغییر جمعیت تک یاخته ها در شکمبه گوسفند. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، 3(8)، 63-69. SID. https://sid.ir/paper/175507/fa
Vancouver:
کپیجعفری خورشیدی کاوه، حسین پور علی. اثر استفاده از سطوح مختلف آب پنیر تخمیر و تغلیظ شده در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی و تغییر جمعیت تک یاخته ها در شکمبه گوسفند. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)[Internet]. 1388؛3(8):63-69. Available from: https://sid.ir/paper/175507/fa
IEEE:
کپیکاوه جعفری خورشیدی، و علی حسین پور، “اثر استفاده از سطوح مختلف آب پنیر تخمیر و تغلیظ شده در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی و تغییر جمعیت تک یاخته ها در شکمبه گوسفند،” پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، vol. 3، no. 8، pp. 63–69، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/175507/fa