APA:
کپیجعفری خورشیدی، کاوه. (1387). بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی و حذف تک یاخته ها از شکمبه بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند و بز. علوم زیستی، 2(1 (پیاپی 4))، 19-28. SID. https://sid.ir/paper/164155/fa
Vancouver:
کپیجعفری خورشیدی کاوه. بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی و حذف تک یاخته ها از شکمبه بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند و بز. علوم زیستی[Internet]. 1387؛2(1 (پیاپی 4)):19-28. Available from: https://sid.ir/paper/164155/fa
IEEE:
کپیکاوه جعفری خورشیدی، “بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی و حذف تک یاخته ها از شکمبه بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند و بز،” علوم زیستی، vol. 2، no. 1 (پیاپی 4)، pp. 19–28، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/164155/fa