APA:
کپیوکیل فرجی، یاشار، جعفری خورشیدی، کاوه، و زاهدی فر، مجتبی. (1388). بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گاومیش بومی استان مازندران. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، 3(7)، 61-66. SID. https://sid.ir/paper/175559/fa
Vancouver:
کپیوکیل فرجی یاشار، جعفری خورشیدی کاوه، زاهدی فر مجتبی. بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گاومیش بومی استان مازندران. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)[Internet]. 1388؛3(7):61-66. Available from: https://sid.ir/paper/175559/fa
IEEE:
کپییاشار وکیل فرجی، کاوه جعفری خورشیدی، و مجتبی زاهدی فر، “بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گاومیش بومی استان مازندران،” پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، vol. 3، no. 7، pp. 61–66، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/175559/fa