مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,373
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

716
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گاومیش‏ بومی استان مازندران

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 66

چکیده

 عوامل مختلفی از جمله فراهم بودن منبع انرژی, تامین نیتروژن, pH شکمبه, نرخ عبور از شکمبه, حذف تک یاخته ها از شکمبه و مواد معدنی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی اثر می گذارند. به طور طبیعی تامین انرژی, اولین عامل محدود کننده در سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه به شمار می رود. هدف از این تحقیق بررسی میزان تاثیر سطوح مختلف کنسانتره بر مقدار سنتز پروتئین میکروبی با استفاده از روش دفع مشتقات پورینی در ادرار می باشد. اثر 4 جیره غذایی شامل: جیره تمام علوفه ای, جیره حاوی %15, %30 و %45 کنسانتره در قالب طرح مربع لاتین روی 4 راس گاومیش نر بومی مازندران با متوسط وزنی 140±10 کیلوگرم انجام گرفت. میزان مشتقات پورینی دفع شده برای جیره های تمام علوفه ای, حاوی 15%, 30% و 45% کنسانتره به ترتیب 14.54, 18.11, 21.59, 24.55 (میلی مول در روز) و میزان نیتروژن میکروبی تولید شده برای جیره های فوق به ترتیب 38.76, 60.44, 81.48, 99.43 (گرم در روز) بود. میزان پروتئین میکروبی سنتز شده نیز برای این جیره ها به ترتیب 242.28, 377.74, 509.23 و 621.42 گرم در روز بود. با افزایش سطح کنسانتره در جیره غذایی, میزان مشتقات پورینی دفع شده در ادرار و نیتروژن یا پروتئین میکروبی سنتز شده در شکمبه به طور معنی داری افزایش یافت (p<0.01).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    وکیل فرجی، یاشار، جعفری خورشیدی، کاوه، و زاهدی فر، مجتبی. (1388). بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گاومیش‏ بومی استان مازندران. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، 3(7)، 61-66. SID. https://sid.ir/paper/175559/fa

    Vancouver: کپی

    وکیل فرجی یاشار، جعفری خورشیدی کاوه، زاهدی فر مجتبی. بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گاومیش‏ بومی استان مازندران. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)[Internet]. 1388؛3(7):61-66. Available from: https://sid.ir/paper/175559/fa

    IEEE: کپی

    یاشار وکیل فرجی، کاوه جعفری خورشیدی، و مجتبی زاهدی فر، “بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گاومیش‏ بومی استان مازندران،” پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، vol. 3، no. 7، pp. 61–66، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/175559/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button