مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

777
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

556
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح متفاوت اسیدهای امینه گوگرددار در جیره پیش دان جوجه های گوشتی بر عملکرد هفتگی و شاخص های هماتولوژی

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 50

چکیده

 اثر سطوح متفاوت اسیدهای امینه گوگرددار در جیره اغازین جوجه های گوشتی بر افزایش وزن, مصرف غذا و ضریب تبدیل غذا در یک طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 288 قطعه جوجه یکروزه سویه راس 308 به 16 گروه تقسیم شدند. تیمارهای غذایی چهار سطح 0.7, 0.8 (توصیه NRC), 9/0 و 1.0 درصد از اسیدهای امینه گوگرددار بودند. مصرف غذا و افزایش وزن بصورت هفتگی اندازه گیری شدند و ضریب تبدیل بر مبنای ان ها محاسبه شد. شاخص های هماتولوژی در 21 روزگی اندازه گیری شدند. در 8 تا 14 روزگی, افزایش وزن جوجه هایی که سطوح 0.9 و 1.0 درصد از اسیدهای امینه گوگرددار را مصرف کردند بطور معنی داری (p<0.05) از گروه تغذیه شده با 0.7 درصد بیشتر بود. در سن 15 تا 21 روزگی, گروه تغذیه شده با 0.7 درصد از اسیدهای امینه گوگرددار بطور معنی داری (p<0.05) افزایش وزن و مصرف غذای کمتری نسبت به سایر گروه ها داشت. فقط در 15 تا 21 روزگی, گروه تغذیه شده با 0.7 درصد از اسیدهای امینه گوگرددار, بطور معنی داری ((p<0.05 مصرف غذای کمتری نسبت به سایر گروه ها داشت. فقط در 8 تا 14 روزگی, ضریب تبدیل غذایی جوجه هایی که 0.9 درصد از اسید امینه گوگرددار را در جیره مصرف کردند, بطور معنی داری ((p<0.05 کمتر از گروه تغذیه شده با 0.7 درصد از اسیدهای امینه گوگرددار بود. گروه تغذیه شده با 0.7 درصد از اسیدهای امینه گوگرددار در 21 روزگی وزن نهایی کمتری ((p<0.05 نسبت به گروه های دیگر داشت. تیمارهای غذایی تاثیری بر شاخص های هماتولوژی نداشتند. طبق نتایج این تحقیق, به نظر می رسد که سطح اسیدهای امینه گوگرددار جیره پیشدان جوجه های گوشتی که توسط انجمن تحقیقات ملی (1994) توصیه شده است, کافی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری اندی، محمد. (1389). اثر سطوح متفاوت اسیدهای امینه گوگرددار در جیره پیش دان جوجه های گوشتی بر عملکرد هفتگی و شاخص های هماتولوژی. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، 4(11)، 45-50. SID. https://sid.ir/paper/175635/fa

    Vancouver: کپی

    امیری اندی محمد. اثر سطوح متفاوت اسیدهای امینه گوگرددار در جیره پیش دان جوجه های گوشتی بر عملکرد هفتگی و شاخص های هماتولوژی. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)[Internet]. 1389؛4(11):45-50. Available from: https://sid.ir/paper/175635/fa

    IEEE: کپی

    محمد امیری اندی، “اثر سطوح متفاوت اسیدهای امینه گوگرددار در جیره پیش دان جوجه های گوشتی بر عملکرد هفتگی و شاخص های هماتولوژی،” پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، vol. 4، no. 11، pp. 45–50، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/175635/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button