مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,542
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,209
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمده وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال 1388

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 72

چکیده

 این تحقیق به منظور تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی سه نوع چای سیاه عمده وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طول یک سال و مقایسه با استانداردهای ملی موجود انجام گردید. نمونه برداری از چای های خشک وارداتی شامل چای ارتدکس سیلان, ارتدکس کلکته و CTC (کله مورچه) از تعداد 5 کارخانه مختلف بسته بندی کننده چای به طور ثابت, به صورت ماهانه و بطور تصادفی صورت گرفت. سپس نمونه ها از طریق انجام آزمون های فیزیکوشیمیایی شامل رطوبت, خاکستر کل, خاکستر محلول در آب, قلیائیت خاکستر, عصاره آبی, فیبر خام و کافئین مورد ارزیابی قرار گرفتند. آنالیز داده ها در طول سال نشان داد که در هر سه نوع چای, از بین ویژگی های فیزیکوشیمیایی میزان خاکستر محلول در آب که نشان دهنده میزان خاک و آلودگی چای می باشد و میزان عصاره آبی که نشان دهنده کیفیت حسی و تغذیه ای چای می باشد دچار نوسانات بیش تری بوده و میزان سایر ویژگی ها تغییر چندانی نکرده است. به طور کلی میزان تمامی ویژگی ها به استثنای میزان رطوبت در محدوده مجاز استاندارد چای قرار داشت. هم چنین نتایج نشان داد که میزان هر یک از ویژگی های فیزیکوشیمیایی مورد بررسی در این سه نوع چای با یکدیگر متفاوت است که به دلیل تفاوت منشا و فرایند تولید آن ها می باشد. به طور میانگین, چای CTC در بین سه نوع چای از ویژگی های فیزیکوشیمیایی مطلوب تری برخوردار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سالاری، رزیتا. (1389). مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمده وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال 1388. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(2 (پیاپی 5))، 65-72. SID. https://sid.ir/paper/176461/fa

    Vancouver: کپی

    سالاری رزیتا. مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمده وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال 1388. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(2 (پیاپی 5)):65-72. Available from: https://sid.ir/paper/176461/fa

    IEEE: کپی

    رزیتا سالاری، “مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمده وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال 1388،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 2 (پیاپی 5)، pp. 65–72، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176461/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button