APA:
کپیحاتمی کیا، معصوم، محمدی ثانی، علی، و زمردی، شهین. (1392). بررسی تاثیر مواد مختلف شفاف سازی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیره انگور. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(1 (پیاپی 15))، 35-45. SID. https://sid.ir/paper/176479/fa
Vancouver:
کپیحاتمی کیا معصوم، محمدی ثانی علی، زمردی شهین. بررسی تاثیر مواد مختلف شفاف سازی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیره انگور. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(1 (پیاپی 15)):35-45. Available from: https://sid.ir/paper/176479/fa
IEEE:
کپیمعصوم حاتمی کیا، علی محمدی ثانی، و شهین زمردی، “بررسی تاثیر مواد مختلف شفاف سازی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیره انگور،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 1 (پیاپی 15)، pp. 35–45، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176479/fa