APA:
کپیغیبی، فرزاد، بصیری، شادی، و اثنی عشری، مریم. (1391). بررسی روش های پوست گیری سورگوم دانه ای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیه نان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(4 (پیاپی 14))، 43-51. SID. https://sid.ir/paper/176502/fa
Vancouver:
کپیغیبی فرزاد، بصیری شادی، اثنی عشری مریم. بررسی روش های پوست گیری سورگوم دانه ای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیه نان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(4 (پیاپی 14)):43-51. Available from: https://sid.ir/paper/176502/fa
IEEE:
کپیفرزاد غیبی، شادی بصیری، و مریم اثنی عشری، “بررسی روش های پوست گیری سورگوم دانه ای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیه نان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 4 (پیاپی 14)، pp. 43–51، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176502/fa