APA:
کپیزارعی، مهدی، مرتضوی، سیدعلی، و نجف نجفی، مسعود. (1390). بررسی تاثیر تعداد سلول سوماتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر گوسفندی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(3 (پیاپی 9))، 71-77. SID. https://sid.ir/paper/176563/fa
Vancouver:
کپیزارعی مهدی، مرتضوی سیدعلی، نجف نجفی مسعود. بررسی تاثیر تعداد سلول سوماتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر گوسفندی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(3 (پیاپی 9)):71-77. Available from: https://sid.ir/paper/176563/fa
IEEE:
کپیمهدی زارعی، سیدعلی مرتضوی، و مسعود نجف نجفی، “بررسی تاثیر تعداد سلول سوماتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر گوسفندی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 3 (پیاپی 9)، pp. 71–77، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176563/fa