مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

821
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

534
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر تعداد سلول سوماتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر گوسفندی

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 77

چکیده

 در این مطالعه, اثر تعداد سلول های سوماتیک پایین (کم تر از 300000 سلول در میلی لیتر) و بالا (بیش تر از 1200000 سلول در میلی لیتر), مقدار استارتر (1 تا 3%) و زمان رسیدن (1 تا 120 روز) بر خصوصیات شیمیایی (درصد کل مواد جامد, پروتئین, pH, نمک و چربی) پنیر تهیه شده از شیر گوسفندی بررسی شد. نتایج, نشان داد که در پنیر تولید شده از شیر با تعداد سلول های سوماتیک بالا, ماده خشک, pH, چربی و پروتئین به طور معنی داری کاهش یافت اما نمک افزایش داشت. همچنین در طی دوره نگه داری این پنیر, ویژگی های شیمیایی (پروتئین, pH, ماده خشک و چربی) به طور معنی داری کاهش یافت. میزان استارتر نیز با مقدار پروتئین پنیر رابطه معکوس داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارعی، مهدی، مرتضوی، سیدعلی، و نجف نجفی، مسعود. (1390). بررسی تاثیر تعداد سلول سوماتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر گوسفندی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(3 (پیاپی 9))، 71-77. SID. https://sid.ir/paper/176563/fa

    Vancouver: کپی

    زارعی مهدی، مرتضوی سیدعلی، نجف نجفی مسعود. بررسی تاثیر تعداد سلول سوماتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر گوسفندی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(3 (پیاپی 9)):71-77. Available from: https://sid.ir/paper/176563/fa

    IEEE: کپی

    مهدی زارعی، سیدعلی مرتضوی، و مسعود نجف نجفی، “بررسی تاثیر تعداد سلول سوماتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر گوسفندی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 3 (پیاپی 9)، pp. 71–77، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176563/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا