APA:
کپینجف نجفی، مسعود، و مرتضوی، سیدعلی. (1388). بررسی اثر تعداد سلول های سوماتیک بر ترکیبات شیر استان خراسان رضوی. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(2)، 63-73. SID. https://sid.ir/paper/72470/fa
Vancouver:
کپینجف نجفی مسعود، مرتضوی سیدعلی. بررسی اثر تعداد سلول های سوماتیک بر ترکیبات شیر استان خراسان رضوی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(2):63-73. Available from: https://sid.ir/paper/72470/fa
IEEE:
کپیمسعود نجف نجفی، و سیدعلی مرتضوی، “بررسی اثر تعداد سلول های سوماتیک بر ترکیبات شیر استان خراسان رضوی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 2، pp. 63–73، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72470/fa