APA:
کپیکرمانی، علی ماشااله. (1391). ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(2 (پیاپی 12))، 69-78. SID. https://sid.ir/paper/176572/fa
Vancouver:
کپیکرمانی علی ماشااله. ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(2 (پیاپی 12)):69-78. Available from: https://sid.ir/paper/176572/fa
IEEE:
کپیعلی ماشااله کرمانی، “ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 2 (پیاپی 12)، pp. 69–78، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176572/fa