APA:
کپیموحد، سارا، نمازی شندی، مهسا، و مستقیم، تکتم. (1394). تاثیر پوسته مغز فندق بر خواص کیفی و ارگانولپتیکی نان باگت. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(9)، 85-92. SID. https://sid.ir/paper/504774/fa
Vancouver:
کپیموحد سارا، نمازی شندی مهسا، مستقیم تکتم. تاثیر پوسته مغز فندق بر خواص کیفی و ارگانولپتیکی نان باگت. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛3(9):85-92. Available from: https://sid.ir/paper/504774/fa
IEEE:
کپیسارا موحد، مهسا نمازی شندی، و تکتم مستقیم، “تاثیر پوسته مغز فندق بر خواص کیفی و ارگانولپتیکی نان باگت،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 9، pp. 85–92، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504774/fa