مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,242
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

959
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تحلیل انرژی خشک کن ترکیبی بستر سیال-ثابت

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 23

چکیده

 در خشک کن های بسترسیال, بالا بودن سرعت هوای ورودی به محفظه, منجر می شود که هوا بدون اشباع شدن از رطوبت از محقظه خارج شده و تلفات انرژی بالا باشد. از این رو خشک کن بسترسیال را با خشک بستر ثابت, به صورتی که بستر ثابت در ادامه مسیر هوای خروجی از بستر سیال قرار بگیرد ترکیب گردیده است. در این تحقیق مطابق قانون اول ترمودینامیک به تحلیل انرژی و پارامترهای موثر بر میزان مصرف و نسبت مصرف انرژی آن در خشک کن ترکیبی پرداخته شده است. آزمایش ها بر روی محصول گندم انجام شد و اثر سه دمای 50, 60, 70 درجه سلسیوس و سه ضخامت بستر 4, 6, 8 سانتی متر در طبقه ی تحتانی (بستر سیال) و دو ضخامت 6, 8 سانتی متر در طبقه ی فوقانی (بسترثابت) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد روند تغییرات مصرف انرژی مستقل از نوع روش خشک شدن می باشد. افزایش ضخامت هر طبقه بر روی مصرف انرژی طبقه دیگر اثر گذار است. بیشترین مصرف انرژی در دمای 70 درجه سلسیوس و ضخامت up8-dw8 و بیشترین نسبت مصرف انرژی در دمای 50 درجه سلسیوس و ضخامت up8-dw8 حاصل شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ورطه پرور، وحید، کیانمهر، محمدحسین، عرب حسینی، اکبر، و حسن بیگی، سیدرضا. (1392). تحلیل انرژی خشک کن ترکیبی بستر سیال-ثابت. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(4 (پیاپی 18))، 17-23. SID. https://sid.ir/paper/176581/fa

    Vancouver: کپی

    ورطه پرور وحید، کیانمهر محمدحسین، عرب حسینی اکبر، حسن بیگی سیدرضا. تحلیل انرژی خشک کن ترکیبی بستر سیال-ثابت. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(4 (پیاپی 18)):17-23. Available from: https://sid.ir/paper/176581/fa

    IEEE: کپی

    وحید ورطه پرور، محمدحسین کیانمهر، اکبر عرب حسینی، و سیدرضا حسن بیگی، “تحلیل انرژی خشک کن ترکیبی بستر سیال-ثابت،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 4 (پیاپی 18)، pp. 17–23، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176581/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button