APA:
کپیپاسالار، پروانه، سعادتمند، سارا، و خاوری نژاد، رمضانعلی. (1392). بررسی تاثیر غلظت های مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(2 (پیاپی 16))، 101-107. SID. https://sid.ir/paper/176605/fa
Vancouver:
کپیپاسالار پروانه، سعادتمند سارا، خاوری نژاد رمضانعلی. بررسی تاثیر غلظت های مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(2 (پیاپی 16)):101-107. Available from: https://sid.ir/paper/176605/fa
IEEE:
کپیپروانه پاسالار، سارا سعادتمند، و رمضانعلی خاوری نژاد، “بررسی تاثیر غلظت های مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 16)، pp. 101–107، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176605/fa