مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

792
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

566
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر غلظت های مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی

صفحات

 صفحه شروع 101 | صفحه پایان 107

چکیده

 پروتئین تک سلولی (SCP) به پروتئین تولید شده توسط میکروارگانیسم های تک سلولی ازجمله باکتری ها و قارچ ها اطلاق میشود. در این پژوهش قارچ صدفی (florida Pleurotus) بر روی غلظت های مختلف پساب حاصل از پخت ماکارونی به عنوان محیط کشت حاوی کربن کشت داده شد و میزان رشد پرگنه قارچ, وزن تر, وزن خشک و مقدار پروتئین قارچ صدفی اندازهگیری گردید. نتایج بدست آمده نشان داد سرعت رشد قارچ صدفی وابسته به غلظت آب ماکارونی بود به طوریکه بالاترین میزان رشد مربوط به غلظت 100 درصد آب ماکارونی بود و با رقیق شدن محیط, میزان رشد کاهش نشان داد. بالاترین غلظت پروتئین در محیط کشت حاوی %25 درصد آب ماکارونی با میزان پروتئین 680 میکروگرم در میلی لیتر و کمترین غلظت پروتئین در محیط کشت حاوی %100 آب ماکارونی و محیط کشت آب آگار مشاهده گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پاسالار، پروانه، سعادتمند، سارا، و خاوری نژاد، رمضانعلی. (1392). بررسی تاثیر غلظت های مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(2 (پیاپی 16))، 101-107. SID. https://sid.ir/paper/176605/fa

    Vancouver: کپی

    پاسالار پروانه، سعادتمند سارا، خاوری نژاد رمضانعلی. بررسی تاثیر غلظت های مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(2 (پیاپی 16)):101-107. Available from: https://sid.ir/paper/176605/fa

    IEEE: کپی

    پروانه پاسالار، سارا سعادتمند، و رمضانعلی خاوری نژاد، “بررسی تاثیر غلظت های مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 16)، pp. 101–107، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176605/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button