APA:
کپیبخش آبادی، حمید، قدس ولی، علیرضا، عبدالهی، امیر، و رشیدزاده، شیلان. (1392). بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(2 (پیاپی 16))، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/176607/fa
Vancouver:
کپیبخش آبادی حمید، قدس ولی علیرضا، عبدالهی امیر، رشیدزاده شیلان. بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(2 (پیاپی 16)):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/176607/fa
IEEE:
کپیحمید بخش آبادی، علیرضا قدس ولی، امیر عبدالهی، و شیلان رشیدزاده، “بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 16)، pp. 51–62، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176607/fa