مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

669
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

497
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 62

چکیده

 در این تحقیق خصوصیات هندسی شامل طول, عرض, ضخامت, میانگین حسابی و هندسی قطر, سطح جانبی, مساحت تصویر و ضریب کرویت, خصوصیات ثقلی شامل وزن هزار دانه, دانسیته واقعی و توده, حجم و تخلخل و خصوصیات اصطکاک ایستایی شامل زوایای استقرار تخلیه و پر شدن, ضرایب اصطکاک روی سطوح ساختمانی مختلف سه نوع دانه نخود (ارقام آرمان, هاشم و 93-93), تحت تاثیر 4 سطح رطوبتی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که میزان طول دانه ی نخود رقم 93-93 نسبت به مورد مشابه خود در ارقام آرمان و هاشم به ترتیب 10.6 و 9.3 درصد, عرض آن به ترتیب 2.5 و 0.4 درصد, میانگین حسابی قطر آن به ترتیب 5.3 و 3.5 درصد, میانگین هندسی قطر آن به ترتیب 4.7 و 2.5 درصد و مساحت تصویر آن به ترتیب 18.3 و 15.0 درصد بیشتر بود. میزان رطوبت تاثیر معنی دار (p<0.01) روی خصوصیات ثقلی وزن هزار دانه, حجم, دانسیته واقعی, دانسیته توده و تخلخل داشت. چنان که بیشینه مقادیر که در مورد هر یک از صفات اندازه گیری شده به جز دانسیته توده در بالاترین سطح رطوبتی (سطح چهارم) مشاهده شده بود نسبت به کمینه ی آن ها در پایین ترین سطح رطوبتی (سطح اول) به ترتیب وزن هزار دانه 33.2 درصد, حجم 20.3 درصد و دانسیته ی واقعی 11.5 درصد بیشتر بود. برای نشان دادن اغلب تغییرات خصوصیات فیزیکی دانه های نخود معادلات رگرسیونی از نوع درجه اول و با ضریب تعیین (R2) بالا برازش گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بخش آبادی، حمید، قدس ولی، علیرضا، عبدالهی، امیر، و رشیدزاده، شیلان. (1392). بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(2 (پیاپی 16))، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/176607/fa

    Vancouver: کپی

    بخش آبادی حمید، قدس ولی علیرضا، عبدالهی امیر، رشیدزاده شیلان. بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(2 (پیاپی 16)):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/176607/fa

    IEEE: کپی

    حمید بخش آبادی، علیرضا قدس ولی، امیر عبدالهی، و شیلان رشیدزاده، “بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 16)، pp. 51–62، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176607/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا