Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

451
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

396
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم سویا

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 77

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گل محمدی، عبداله، و عباسی کوکجه، اکبر. (1393). بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(43)، 67-77. SID. https://sid.ir/paper/485235/fa

    Vancouver: کپی

    گل محمدی عبداله، عباسی کوکجه اکبر. بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم سویا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(43):67-77. Available from: https://sid.ir/paper/485235/fa

    IEEE: کپی

    عبداله گل محمدی، و اکبر عباسی کوکجه، “بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم سویا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 43، pp. 67–77، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/485235/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا