APA:
کپیمحمدی ثانی، علی، فرهادی، محمد، و فیاض، محمد. (1388). بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال 1388. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(2)، 51-58. SID. https://sid.ir/paper/176614/fa
Vancouver:
کپیمحمدی ثانی علی، فرهادی محمد، فیاض محمد. بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال 1388. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(2):51-58. Available from: https://sid.ir/paper/176614/fa
IEEE:
کپیعلی محمدی ثانی، محمد فرهادی، و محمد فیاض، “بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال 1388،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 2، pp. 51–58، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176614/fa