Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

500
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

481
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر زردچوبه و ویتامین E در بهبود پروفایل لیپیدی و شاخص های بیوشمیایی کبد و کلیه در بلدرچین ژاپنی

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 61

چکیده

 هدف از این مطالعه, مقایسه زردچوبه و ویتامین E بر شاخص های بیوشیمیایی کبد و کلیه در بلدرچین ژاپنی است. بدین منظور, 180 جوجه یک روزه بلدرچین ژاپنی در 4 گروه با 3 تکرار به صورت تصادفی تقسیم شدند و از سن یک روزگی تا 42 روزگی در شرایط یکسان پرورش یافتند. تمام گروه ها از ابتدای دوره از جیره پایه استاندارد مطابق توصیه NRC استفاده کردند. گروه 1 به همراه جیره پایه, زرد چوبه را به میزان 5/0% جیره دریافت کردند. گروه 2 به همراه جیره پایه, زردچوبه رابه میزان 1% جیره دریافت کردند. گروه 3 به همراه جیره پایه ویتامین E به میزان 25/0% جیره دریافت کردند. گروه 4 که گروه کنترل بوده از جیره پایه استفاده کردند. تمامی جوجه ها در سن 42 روزگی کشتار شدند و پس از کشتار نمونه های سرمی جهت سنجش کلسترول تام, HDL, LDL, تری گلیسیرید, پروتئین تام, اسید اوریک و آنزیم های کبدی (ALT وAST) اخذ شد. نتایج مطالعه اخیر نشان می دهد استفاده از زردچوبه به میزان 5/0 و 1درصد در جیره غذایی بلدرچین در اکثر شاخص های مربوط به متابولیسم تری گلیسرید, کلسترول و پروتئین و شاخص های مربوط به ارزیابی عملکرد کبد و کلیه با اضافه سازی ویتامین E در جیره غذایی برابری می کند و در کل یک بهبودی نسبی در شاخص های ذکر شده نسبت به گروه کنترل مشاهده می گردد. مقایسه داده ها نشان می دهد در اکثر موارد استفاده از 1 درصد زردچوبه اثرات بهتری نسبت به اضافه سازی 5/0درصد زردچوبه داشته است. به نظر می رسد استفاده از زردچوبه در جیره غذایی بلدرچین می تواند شاخص های مربوط به متابولیسم چربی را بهبود بخشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی آهنگران، مجید. (1398). مقایسه اثر زردچوبه و ویتامین E در بهبود پروفایل لیپیدی و شاخص های بیوشمیایی کبد و کلیه در بلدرچین ژاپنی. زیست شناسی جانوری، 11(3 )، 55-61. SID. https://sid.ir/paper/176939/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی آهنگران مجید. مقایسه اثر زردچوبه و ویتامین E در بهبود پروفایل لیپیدی و شاخص های بیوشمیایی کبد و کلیه در بلدرچین ژاپنی. زیست شناسی جانوری[Internet]. 1398؛11(3 ):55-61. Available from: https://sid.ir/paper/176939/fa

    IEEE: کپی

    مجید غلامی آهنگران، “مقایسه اثر زردچوبه و ویتامین E در بهبود پروفایل لیپیدی و شاخص های بیوشمیایی کبد و کلیه در بلدرچین ژاپنی،” زیست شناسی جانوری، vol. 11، no. 3 ، pp. 55–61، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176939/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا