APA:
کپیغلامی آهنگران، مجید. (1398). مقایسه اثر زردچوبه و ویتامین E در بهبود پروفایل لیپیدی و شاخص های بیوشمیایی کبد و کلیه در بلدرچین ژاپنی. زیست شناسی جانوری، 11(3 )، 55-61. SID. https://sid.ir/paper/176939/fa
Vancouver:
کپیغلامی آهنگران مجید. مقایسه اثر زردچوبه و ویتامین E در بهبود پروفایل لیپیدی و شاخص های بیوشمیایی کبد و کلیه در بلدرچین ژاپنی. زیست شناسی جانوری[Internet]. 1398؛11(3 ):55-61. Available from: https://sid.ir/paper/176939/fa
IEEE:
کپیمجید غلامی آهنگران، “مقایسه اثر زردچوبه و ویتامین E در بهبود پروفایل لیپیدی و شاخص های بیوشمیایی کبد و کلیه در بلدرچین ژاپنی،” زیست شناسی جانوری، vol. 11، no. 3 ، pp. 55–61، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176939/fa