APA:
کپیمدرسی، مهرداد. (1390). بررسی مقایسه ای تاثیر عصاره های سیر, آقطی سیاه, و سیاهدانه بر تعداد گلبول های سفید و اجزای پروتئینی خون در موش آزمایشگاهی. زیست شناسی جانوری، 3(3)، 59-70. SID. https://sid.ir/paper/176975/fa
Vancouver:
کپیمدرسی مهرداد. بررسی مقایسه ای تاثیر عصاره های سیر, آقطی سیاه, و سیاهدانه بر تعداد گلبول های سفید و اجزای پروتئینی خون در موش آزمایشگاهی. زیست شناسی جانوری[Internet]. 1390؛3(3):59-70. Available from: https://sid.ir/paper/176975/fa
IEEE:
کپیمهرداد مدرسی، “بررسی مقایسه ای تاثیر عصاره های سیر, آقطی سیاه, و سیاهدانه بر تعداد گلبول های سفید و اجزای پروتئینی خون در موش آزمایشگاهی،” زیست شناسی جانوری، vol. 3، no. 3، pp. 59–70، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176975/fa