مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

627
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

638
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح شیاردار بر انتقال حرارت جوشش استخری آب و نانوسیال اکسیدآهن/آب

صفحات

 صفحه شروع 207 | صفحه پایان 216

چکیده

 بررسی فرایند جوشش به دلیل کاربردهای فراوان در صنعت از جمله مبدل های حرارتی و سیستمهای تهویه مطبوع یکی از زمینه های جذاب برای محققان است. یکی از عوامل مهم و موثر در انتقال حرارت جوشش استخری, هندسهی سطح گرمکن است. در مقاله ی حاضر, جوشش استخری آب دیونیزه و نانوسیال اکسیدآهن/آب در فشار اتمسفر بر روی سطوح مسی صاف و شیاردار به طور تجربی بررسی شده است. تاثیر شیارهای مستطیلی, دایرهای و مثلثی با گام یکسان بر روی انتقال حرارت جوشش, هدف اصلی مقالهی حاضر است. نتایج نشان داده که ضریب انتقال حرارت جوشش آب دیونیزه در سطح شیاردار دایرهای و مستطیلی به ترتیب 92 و 48. 9 درصد افزایش و در سطح شیاردار مثلثی 33. 1 درصد کاهش نسبت به سطح صاف داشته است. همچنین ضریب انتقال حرارت جوشش نانوسیال اکسید آهن/آب در سطح شیاردار دایرهای 40. 7 درصد افزایش و در سطح شیاردار مستطیلی و مثلثی به ترتیب 21. 8 و 88. 7 درصد کاهش نسبت به سطح صاف داشته است. وجود گوشه ها در هندسه ی مستطیلی و مثلثی باعث افزایش مقاومت حرارتی و کاهش ضریب انتقال حرارت نسبت به هندسه ی دایرهای میشود. همچنین مساحت شیار, مکانیزم ایجاد حباب ها و میزان تجمع نانوذرات بر روی سطوح مختلف بر انتقال حرارت جوشش موثر است. برای بررسی اثر عمق, عمق شیارها در هندسه های مختلف افزوده شد. با افزایش عمق, به دلیل بیشتر شدن سطح انتقال حرارت و چگالی مکانهای هسته زا, ضریب انتقال حرارت جوشش آب و نانوسیال به ترتیب حداکثر تا 43. 5 و 40. 6 افزایش یافته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نصیری، ساناز، طالبی، شهرام، و سلیم پور، محمدرضا. (1397). اثر سطوح شیاردار بر انتقال حرارت جوشش استخری آب و نانوسیال اکسیدآهن/آب. مهندسی مکانیک مدرس، 18(9 )، 207-216. SID. https://sid.ir/paper/179451/fa

    Vancouver: کپی

    نصیری ساناز، طالبی شهرام، سلیم پور محمدرضا. اثر سطوح شیاردار بر انتقال حرارت جوشش استخری آب و نانوسیال اکسیدآهن/آب. مهندسی مکانیک مدرس[Internet]. 1397؛18(9 ):207-216. Available from: https://sid.ir/paper/179451/fa

    IEEE: کپی

    ساناز نصیری، شهرام طالبی، و محمدرضا سلیم پور، “اثر سطوح شیاردار بر انتقال حرارت جوشش استخری آب و نانوسیال اکسیدآهن/آب،” مهندسی مکانیک مدرس، vol. 18، no. 9 ، pp. 207–216، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/179451/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button