APA:
کپیحق جو، مریم، حیاتی، باب اله، محمدرضایی، رسول، پیش بهار، اسماعیل، و دشتی، قادر. (1390). عوامل موثر بر تمایل به پرداخت نرخ افزوده بالقوه مصرف کنندگان برای محصولات غذایی سالم (مطالعه موردی: کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی). دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، 21/2(3)، 105-117. SID. https://sid.ir/paper/180793/fa
Vancouver:
کپیحق جو مریم، حیاتی باب اله، محمدرضایی رسول، پیش بهار اسماعیل، دشتی قادر. عوامل موثر بر تمایل به پرداخت نرخ افزوده بالقوه مصرف کنندگان برای محصولات غذایی سالم (مطالعه موردی: کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی). دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21/2(3):105-117. Available from: https://sid.ir/paper/180793/fa
IEEE:
کپیمریم حق جو، باب اله حیاتی، رسول محمدرضایی، اسماعیل پیش بهار، و قادر دشتی، “عوامل موثر بر تمایل به پرداخت نرخ افزوده بالقوه مصرف کنندگان برای محصولات غذایی سالم (مطالعه موردی: کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی)،” دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، vol. 21/2، no. 3، pp. 105–117، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/180793/fa