مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,046
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

676
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر عصاره چای سبز بر آسیب شناسی بافتی و شاخص های سرمی آسیب بافت کبد در موش های صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین

صفحات

 صفحه شروع 1315 | صفحه پایان 1324

چکیده

 هدف از مطالعه حاضر ارزیابی آسیب کبد در دیابت ملیتوس و بررسی اثرات محافظتی عصاره چای سبز در موش های صحرایی دیابتی شده توسط استرپتوزوتوسین می باشد. برای این منظور, 40 سر مو ش صحرایی نر به 4 گروه 10 تایی تقسیم شدند: 1) گروه شاهد سالم, 2) گروه سالم تیمار با عصاره چای سبز, 3) گروه دیابتی و 4) گروه دیابتی تیمار با عصاره چای سبز. برای دیابتی کردن موش ها, استرپتوزوتوسین با تک دز65 mg/kg به صورت داخل صفاقی تزریق شد. از زمان شروع آزمایش, موش های تیمار با عصاره, عصاره چای سبز (w/v, 1.5%) را در آب آشامیدنی به مدت 8 هفته دریافت کردند. در انتهای آزمایش سطوح سرمی آلانین آمینوترانسفراز (ALT), آسپارتات آمینوترانسفراز (AST), آلکالین فسفاتاز (AP), آلبومین و بیلی روبین تام اندازه گیری شدند. برای آسیب شناسی بافت کبد نیز برش هایی با رنگ آمیزی هماتوکسیلین-ائوزین, طبق روش های معمول تهیه مقاطع هیستوپاتولوژی تهیه گردید. موش های صحرایی دیابتی افزایش معنی دار شاخص های سرمی آسیب بافت کبد را در مقایسه با گروه شاهد نشان دادند (p<0.05), در حالی که در گروه دیابتی تیمار با عصاره چای سبز, این شاخص ها در مقایسه با گروه دیابتی به طور معنی داری کاهش نشان داد (p<0.05). یافته های آسیب شناسی بافت کبد در توافق با نتایج بیوشیمیایی سرم نشانگر بهبود ساختار بافت آسیب دیده کبد در موش های دیابتی بود. نتایج این مطالعه نشان داد عصاره چای سبز دارای اثرات محافظت از بافت کبد در دیابت القاء شده با استرپتوزوتوسین می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابوالفتحی، علی اکبر، رضایی، علی، موسوی، غفور، ولی لو، محمدرضا، و جعفری، بهبود. (1390). تاثیر عصاره چای سبز بر آسیب شناسی بافتی و شاخص های سرمی آسیب بافت کبد در موش های صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، 5(3 (پیاپی 19))، 1315-1324. SID. https://sid.ir/paper/182970/fa

    Vancouver: کپی

    ابوالفتحی علی اکبر، رضایی علی، موسوی غفور، ولی لو محمدرضا، جعفری بهبود. تاثیر عصاره چای سبز بر آسیب شناسی بافتی و شاخص های سرمی آسیب بافت کبد در موش های صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)[Internet]. 1390؛5(3 (پیاپی 19)):1315-1324. Available from: https://sid.ir/paper/182970/fa

    IEEE: کپی

    علی اکبر ابوالفتحی، علی رضایی، غفور موسوی، محمدرضا ولی لو، و بهبود جعفری، “تاثیر عصاره چای سبز بر آسیب شناسی بافتی و شاخص های سرمی آسیب بافت کبد در موش های صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین،” آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، vol. 5، no. 3 (پیاپی 19)، pp. 1315–1324، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/182970/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button