APA:
کپیمرتضوی تبریزی، سیدجاوید. (1395). بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی سیر بر میزان عملکرد و بقا ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss). آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، 10(3 (پیاپی 39) )، 235-243. SID. https://sid.ir/paper/182981/fa
Vancouver:
کپیمرتضوی تبریزی سیدجاوید. بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی سیر بر میزان عملکرد و بقا ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss). آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)[Internet]. 1395؛10(3 (پیاپی 39) ):235-243. Available from: https://sid.ir/paper/182981/fa
IEEE:
کپیسیدجاوید مرتضوی تبریزی، “بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی سیر بر میزان عملکرد و بقا ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss)،” آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، vol. 10، no. 3 (پیاپی 39) ، pp. 235–243، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/182981/fa