مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

497
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

498
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی سیر بر میزان عملکرد و بقا ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 235 | صفحه پایان 243

چکیده

 به منظور بررسی اثر مقادیر مختلف عصاره الکلی سیر بر میزان عملکرد و بقا ماهی قزل آلای رنگین کمان, 600 قطعه ماهی, با میانگین وزنی 5±15 گرم به طور تصادفی در چهار گروه, هر کدام با سه تکرار تقسیم شدند. ماهی ها به ترتیب با مقادیر 0.1, 0.15 و 0.2 درصد عصاره الکلی سیر به مدت 40 روز تغذیه شدند. پس از اتمام دوره پرورشی, میزان عملکرد ماهیان از نظر افزایش وزن بدن, مقدار خوراک مصرفی, ضریب تبدیل غذایی و نیز نرخ بقا مورد بررسی قرار گرفتند.نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که اختلاف معنی داری در میزان رشد مطلق و میزان خوراک مصرفی در بین تیمارها وجود دارد, به طوری که بالاترین میزان رشد مطلق و خوراک مصرفی در گروه شاهد مشاهده شد. همچنین اختلاف معنی داری بین تیمارها از نظر میزان ضریب تبدیل غذایی و میزان بقا مشاهده گردید, طوری که کمترین مقدار ضریب تبدیل غذایی در تیمار حاوی 0.15 درصد عصاره سیر بود و کمترین میزان تلفات در گروه شاهد و تیمار حاوی 0.15 درصد عصاره سیر و بیشترین میزان تلفات در تیمار حاوی 0.2 درصد عصاره سیر مشاهده شد. نتایج این مطالعه نشان داد که استفاده از مقادیر مختلف عصاره الکلی سیر در تیمارهای مختلف تغییرات معنی داری در مقایسه با تیمار شاهد داشته طوری که به جز بهبود ضریب تبدیل غذایی, تاثیرات منفی بر میزان رشد مطلق, مصرف خوراک و نیز بقا ماهیان قزل آلای رنگین کمان در این دزهای مصرفی داشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرتضوی تبریزی، سیدجاوید. (1395). بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی سیر بر میزان عملکرد و بقا ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss). آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، 10(3 (پیاپی 39) )، 235-243. SID. https://sid.ir/paper/182981/fa

    Vancouver: کپی

    مرتضوی تبریزی سیدجاوید. بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی سیر بر میزان عملکرد و بقا ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss). آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)[Internet]. 1395؛10(3 (پیاپی 39) ):235-243. Available from: https://sid.ir/paper/182981/fa

    IEEE: کپی

    سیدجاوید مرتضوی تبریزی، “بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی سیر بر میزان عملکرد و بقا ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss)،” آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، vol. 10، no. 3 (پیاپی 39) ، pp. 235–243، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/182981/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button