مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,229
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

538
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر محصول پروبیوتیکی Vanagen بر معیارهای رشد و بقا بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 127 | صفحه پایان 132

چکیده

 در این تحقیق تاثیر یک محصول باکتریایی پروبیوتیکی بنام واناژن بعنوان محرک رشد و ایمنی بر معیارهای رشد و بازماندگی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به مدت دو ماه مورد بررسی قرار گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل 4 تیمار تحت تاثیر پروبیوتیک و یک تیمار شاهد هر کدام با سه تکرار بود. جیره های آزمایشی شامل مکمل سازی مقادیر 0.62, 1.25, 2.5 و 5 گرم محصول پروبیوتیکی واناژن در هرکیلو غذا, و یک تیمار شاهد بدون مکمل سازی بود. 100 قطعه بچه ماهی با وزن اولیه 1±22 گرم به هر حوضچه بتونی مدور با قطر 3 متر و عمق 1.5 متر (در مجموع 15 حوضچه) در کارگاه تکثیر و پرورش ماهیان سردابی قزل پرور اراک معرفی شدند. غذادهی با جیره های آزمایشی بر اساس حداکثر 3 درصد وزن توده زنده در 4 نوبت در روز صورت می گرفت. زیست سنجی بچه ماهیان هر 10 روز یک بار انجام شد. نتایج بررسی معیارهای رشد نشان داد که بیشترین میزان رشد بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان در تیمار 5 گرم در کیلوگرم غذای حاوی واناژن مکمل شده در جیره مشاهده شد (به طور متوسط افزایش وزن آن 49 گرم بود), ولی اختلاف معنی داری با تیمار تغذیه شده با 2.5 گرم پروبیوتیک در کیلوگرم غذا نداشت (P<0.05). بالاترین میزان بقا در تیمار 2.5 گرم واناژن در کیلوگرم غذا دیده شد (92.3%) که تفاوت معنی داری با تیمار 0.62 گرم واناژن در تغذیه غذا داشت (P>0.05). مکمل سازی محصول پروبیوتیک واناژن با جیره های بچه ماهیان قزل آلا سبب افزایش رشد, بقا, درصد افزایش وزن, نرخ رشد ویژه, نسبت کارآیی پروتئین, شاخص رشد روزانه, کارآیی تغذیه و کاهش ضریب تبدیل غذایی شد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عباس زاده مزرعه خلف، منصور، وهاب زاده رودسری، حبیب، و زمینی، عباسعلی. (1390). تاثیر محصول پروبیوتیکی Vanagen بر معیارهای رشد و بقا بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 5(2 (پیاپی 18))، 127-132. SID. https://sid.ir/paper/161838/fa

    Vancouver: کپی

    عباس زاده مزرعه خلف منصور، وهاب زاده رودسری حبیب، زمینی عباسعلی. تاثیر محصول پروبیوتیکی Vanagen بر معیارهای رشد و بقا بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1390؛5(2 (پیاپی 18)):127-132. Available from: https://sid.ir/paper/161838/fa

    IEEE: کپی

    منصور عباس زاده مزرعه خلف، حبیب وهاب زاده رودسری، و عباسعلی زمینی، “تاثیر محصول پروبیوتیکی Vanagen بر معیارهای رشد و بقا بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 18)، pp. 127–132، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161838/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا