مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,222
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

666
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) بر سطح ایمنی، پارامترهای بیوشیمیایی و عملکرد مرغ های تخم گذار

صفحات

 صفحه شروع 933 | صفحه پایان 941

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی سطوح مختلف عصاره شیرین بیان بر تولید تخم مرغ, وزن تخم مرغ, وزن مخصوص, ضریب تبدیل غذایی, کیفیت پوسته و فاکتورهای خونی مرغ های تخم گذار انجام شد. 128 قطعه مرغ تخم گذار در سن 58 هفتگی به مدت 12 هفته با چهار جیره حاوی سطوح 0, 2, 4 و 6 گرم بر کیلوگرم عصاره شیرین بیان تغذیه شدند. آزمایش در غالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 4 تکرار و 8 قطعه مرغ در هر تکرار انجام شد. درصد تولید تخم مرغ مرغ هایی که با جیره حاوی 4 گرم بر کیلوگرم عصاره شیرین بیان تغذیه شدند, در مقایسه با گروه کنترل, بیشتر (p<0.06) و پوسته تخم مرغ آنها نسبت به مرغ های تغذیه شده با 6 گرم بر کیلوگرم عصاره شیرین بیان ضخیم تر بود (p<0.05). درصد چربی حفره بطنی و کلسترول سرم پرندگان تغذیه شده با جیره حاوی 6 گرم بر کیلوگرم عصاره شیرین بیان در مقایسه با جیره کنترل, به طور معنی داری کاهش یافت (p<0.05). افزودن 2, 4 و 6 گرم عصاره شیرین بیان در کیلوگرم جیره, باعث افزایش تیتر SRBC کل و IgG شد. مصرف خوراک, ضریب تبدیل خوراک, وزن تخم مرغ, وزن پوسته خشک, وزن مخصوص, درصد آلبومن و زرده و وزن اندام های داخلی مرغ های تغذیه شده با تیمارهای مختلف تفاوت معنی داری نداشت. این مطالعه نشان داد که تغذیه مرغ ها با جیره حاوی 4 گرم بر کیلوگرم عصاره شیرین بیان باعث افزایش تولید تخم مرغ و کیفیت پوسته می شود. مصرف جیره حاوی 6 گرم بر کیلوگرم عصاره شیرین بیان, احتمالا چربی حفره بطنی را کاهش می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    صدقی، محمد، گلیان، ابوالقاسم، و سلیمانی، پریسا. (1389). تاثیر استفاده از عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) بر سطح ایمنی, پارامترهای بیوشیمیایی و عملکرد مرغ های تخم گذار. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، 4(3 (پیاپی 15))، 933-941. SID. https://sid.ir/paper/183001/fa

    Vancouver: کپی

    صدقی محمد، گلیان ابوالقاسم، سلیمانی پریسا. تاثیر استفاده از عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) بر سطح ایمنی, پارامترهای بیوشیمیایی و عملکرد مرغ های تخم گذار. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)[Internet]. 1389؛4(3 (پیاپی 15)):933-941. Available from: https://sid.ir/paper/183001/fa

    IEEE: کپی

    محمد صدقی، ابوالقاسم گلیان، و پریسا سلیمانی، “تاثیر استفاده از عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) بر سطح ایمنی, پارامترهای بیوشیمیایی و عملکرد مرغ های تخم گذار،” آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، vol. 4، no. 3 (پیاپی 15)، pp. 933–941، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183001/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button