مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

433
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

520
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر مصرف ساکارومایسس سرویزیه فعال و غیرفعال و ترکیب آن ها بر عملکرد، سطوح آنتی اکسیدانی و شاخص پراکسیداسیون چربی در سرم خون بلدرچین ژاپنی

صفحات

 صفحه شروع 193 | صفحه پایان 203

چکیده

 باتوجه به اینکه تاثیرات مختلف پروپیوتیک ها, پره بیوتیک ها و سین بیوتیک ها بر میزان تولید و رشد در جوجه های گوشتی بیان شده است, لذا هدف مطالعه حاضر بررسی تاثیر پروبیوتیک, پره بیوتیک و مخلوطی از آن دو بر عملکرد, سطوح آنتی اکسیدانی و شاخص پراکسیداسیون چربی در بلدرچین های ژاپنی بود. بدین منظور, تعداد 192 قطعه جوجه یک روزه بلدرچین ژاپنی به طور تصادفی به 4 گروه با 4 تکرار 12 قطعه ای به صورت مخلوط تقسیم و به مدت 42 روز ارزیابی گردیدند. گروه شاهد فقط جیره پایه دریافت کرد, ولی در گروه دوم (گروه پروبیوتیک) مخمر ساکارومایسس سرویزیه فعال به میزان یک گرم در کیلوگرم دان, در گروه سوم (گروه پره بیوتیک) مخمر ساکارومایسس سرویزیه غیرفعال به میزان نیم گرم در کیلوگرم دان و در گروه چهارم (گروه سین بیوتیک) نیم گرم مخمر ساکارومایسس سرویزیه+250 میلی گرم از مخمر ساکارومایسس سرویزیه غیرفعال در کیلوگرم دان به جیره پایه اضافه گردید. نتایج نشان داد کهمیانگین سطح سرمیمالون دی آلدئید (MDA) فقط در جنس نر بین گروه های مختلف دارای اختلاف معنی دار بود (05/0p<). همچنین گروه چهارم با بیشترین میزان MDA با گروه سوم با کمترین میزان MDA, دارای اختلاف معنی دار بود (05/0p<). میانگین سطح ظرفیت آنتی اکسیدانی تام (TAC) در گروه های مورد مطالعه تفاوت معنی داری نداشت. از طرف دیگر میانگین میزان مصرف خوراک و میانگین وزن بدن در کل دوره نگه داری در گروه های دوم و سوم نسبت به گروه شاهد افزایش و میزان ضریب تبدیل غذایی نیز در گروه های مذکور نسبت به گروه شاهد و سین بیوتیک کاهش معنی داری داشت. بهترین میزان بازده لاشه نیز در گروه پره بیوتیک مشاهده شد. پروبیوتیک و پره بیوتیک مورد استفاده تنها در عملکرد بلدرچین ژاپنی تاثیر مثبتی داشتند, ولی تاثیر مشخصی بر سطح سرمی MDA وTAC سرم خون بلدرچین های ژاپنی نشان ندادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نیک پیران، حسین، منافی، حامد، و وحدت پور، توحید. (1397). بررسی تاثیر مصرف ساکارومایسس سرویزیه فعال و غیرفعال و ترکیب آن ها بر عملکرد, سطوح آنتی اکسیدانی و شاخص پراکسیداسیون چربی در سرم خون بلدرچین ژاپنی. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، 12(3 (پیاپی 47) )، 193-203. SID. https://sid.ir/paper/183202/fa

    Vancouver: کپی

    نیک پیران حسین، منافی حامد، وحدت پور توحید. بررسی تاثیر مصرف ساکارومایسس سرویزیه فعال و غیرفعال و ترکیب آن ها بر عملکرد, سطوح آنتی اکسیدانی و شاخص پراکسیداسیون چربی در سرم خون بلدرچین ژاپنی. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)[Internet]. 1397؛12(3 (پیاپی 47) ):193-203. Available from: https://sid.ir/paper/183202/fa

    IEEE: کپی

    حسین نیک پیران، حامد منافی، و توحید وحدت پور، “بررسی تاثیر مصرف ساکارومایسس سرویزیه فعال و غیرفعال و ترکیب آن ها بر عملکرد, سطوح آنتی اکسیدانی و شاخص پراکسیداسیون چربی در سرم خون بلدرچین ژاپنی،” آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، vol. 12، no. 3 (پیاپی 47) ، pp. 193–203، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183202/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button