باتوجه به اینکه تاثیرات مختلف پروپیوتیک ها، پره بیوتیک ها و سین بیوتیک ها بر میزان تولید و رشد در جوجه های گوشتی بیان شده است، لذا هدف مطالعه حاضر بررسی تاثیر پروبیوتیک، پره بیوتیک و مخلوطی از آن دو بر عملکرد، سطوح آنتی اکسیدانی و شاخص پراکسیداسیون چربی در بلدرچین های ژاپنی بود. بدین منظور، تعداد 192 قطعه جوجه یک روزه بلدرچین ژاپنی به طور تصادفی به 4 گروه با 4 تکرار 12 قطعه ای به صورت مخلوط تقسیم و به مدت 42 روز ارزیابی گردیدند. گروه شاهد فقط جیره پایه دریافت کرد، ولی در گروه دوم (گروه پروبیوتیک) مخمر ساکارومایسس سرویزیه فعال به میزان یک گرم در کیلوگرم دان، در گروه سوم (گروه پره بیوتیک) مخمر ساکارومایسس سرویزیه غیرفعال به میزان نیم گرم در کیلوگرم دان و در گروه چهارم (گروه سین بیوتیک) نیم گرم مخمر ساکارومایسس سرویزیه+250 میلی گرم از مخمر ساکارومایسس سرویزیه غیرفعال در کیلوگرم دان به جیره پایه اضافه گردید. نتایج نشان داد کهمیانگین سطح سرمیمالون دی آلدئید (MDA) فقط در جنس نر بین گروه های مختلف دارای اختلاف معنی دار بود (05/0p<). همچنین گروه چهارم با بیشترین میزان MDA با گروه سوم با کمترین میزان MDA، دارای اختلاف معنی دار بود (05/0p<). میانگین سطح ظرفیت آنتی اکسیدانی تام (TAC) در گروه های مورد مطالعه تفاوت معنی داری نداشت. از طرف دیگر میانگین میزان مصرف خوراک و میانگین وزن بدن در کل دوره نگه داری در گروه های دوم و سوم نسبت به گروه شاهد افزایش و میزان ضریب تبدیل غذایی نیز در گروه های مذکور نسبت به گروه شاهد و سین بیوتیک کاهش معنی داری داشت. بهترین میزان بازده لاشه نیز در گروه پره بیوتیک مشاهده شد. پروبیوتیک و پره بیوتیک مورد استفاده تنها در عملکرد بلدرچین ژاپنی تاثیر مثبتی داشتند، ولی تاثیر مشخصی بر سطح سرمی MDA وTAC سرم خون بلدرچین های ژاپنی نشان ندادند.