APA:
کپیمهدویان، کبری. (1397). اثر غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید بر عوامل فیزیولوژیکی در گیاه فلفل (Capsicum annuum L. ). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 13(4 (پیاپی 52) )، 93-104. SID. https://sid.ir/paper/185717/fa
Vancouver:
کپیمهدویان کبری. اثر غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید بر عوامل فیزیولوژیکی در گیاه فلفل (Capsicum annuum L. ). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1397؛13(4 (پیاپی 52) ):93-104. Available from: https://sid.ir/paper/185717/fa
IEEE:
کپیکبری مهدویان، “اثر غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید بر عوامل فیزیولوژیکی در گیاه فلفل (Capsicum annuum L. )،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 13، no. 4 (پیاپی 52) ، pp. 93–104، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185717/fa