APA:
کپیگودرزی، پرویز. (1387). مقایسه تاثیرچهار نسبت مختلف اسید امینه ایده آل بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه آرین. دانش و پژوهش علوم دامی، -(1)، 49-58. SID. https://sid.ir/paper/186529/fa
Vancouver:
کپیگودرزی پرویز. مقایسه تاثیرچهار نسبت مختلف اسید امینه ایده آل بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه آرین. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1387؛-(1):49-58. Available from: https://sid.ir/paper/186529/fa
IEEE:
کپیپرویز گودرزی، “مقایسه تاثیرچهار نسبت مختلف اسید امینه ایده آل بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه آرین،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 1، pp. 49–58، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/186529/fa