Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

555
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

120
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پاسخ جوجه های گوشتی نر و ماده به نسبت های مختلف اسید آمینه ایدآل در دوره آغازین

صفحات

 صفحه شروع 201 | صفحه پایان 209

چکیده

 آزمایشی برای ارزیابی پاسخ جوجه های گوشتی نر و ماده به نسبت های مختلف اسید آمینه ایدآل در دوره آغازین (7 تا 21 روزگی) انجام شد. نسبت هایی که برای محاسبه احتیاجات اسیدهای آمینه به کار رفتند شامل (National Research Council) NRC, RPAN (Rhone Poulenc Animal Nutriton), Feedstuff, (Illinoise Ideal Chick Protein)IICP بودندو نسبت اسیدهای آمینه ضروری به لیزین با توجه به احتیاج این اسیدهای آمینه به لیزین محاسبه شد. نیاز لیزین قابل هضم برای جوجه های نر و ماده به ترتیب 1.07 و 0.97 درصد در نظر گرفته شد. آزمایش در چهار چوب طرح بلوک های کامل تصادفی و به صورت فاکتوریل ´2 5 در چهار تکرار انجام شد. تمام جیره ها به صورت هم کالری و هم تیتروژن (2.6 درصد نیتروژن) تهیه شده و از نظر داشتن حداقل 0.3 درصد جیره پرولین و 0.6 درصد جیره گلیسین کنترل شدند. جیره تمام نسبت های مورد آزمایش حاوی 3200 کیلوکالری انرژی قابل سوخت و ساز بود و یک جیره کنترل مثبت هم مطابق توصیه های NRC (1994) به کار رفت. نتایج نشان داد که جوجه هایی که جیره کنترل مثبت دریافت کردند افزایش وزن بهتری نسبت به سایر تیمارها داشتند (P<0.05). در بین جیره های نیمه خالص, جوجه هایی که با جیره های تنظیم شده براساس نسبت های اسید آمینه ایدآل NRC (1994) تغذیه شدند, افزایش وزن و بازده خوراک بهتری (P<0.05) در هر دو جنس نسبت به IICP و RPAN داشتند ولی تفاوت بین NRC و Feedstuff معنی دار نبود. نسبت های RPAN باعث ایجاد پایین ترین افزایش وزن و بازده خوراک در جوجه های ماده شدند (P<0.05). نتایج این تحقیق نشان داد که نسبت جدید ترئونین به لیزین در IICP احتمالا کم برآورد شده است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طاهرخانی، رضا، شیوازاد، محمود، زاغری، مجتبی، و زارع شحنه، احمد. (1385). پاسخ جوجه های گوشتی نر و ماده به نسبت های مختلف اسید آمینه ایدآل در دوره آغازین. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 10(1)، 201-209. SID. https://sid.ir/paper/436103/fa

    Vancouver: کپی

    طاهرخانی رضا، شیوازاد محمود، زاغری مجتبی، زارع شحنه احمد. پاسخ جوجه های گوشتی نر و ماده به نسبت های مختلف اسید آمینه ایدآل در دوره آغازین. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1385؛10(1):201-209. Available from: https://sid.ir/paper/436103/fa

    IEEE: کپی

    رضا طاهرخانی، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری، و احمد زارع شحنه، “پاسخ جوجه های گوشتی نر و ماده به نسبت های مختلف اسید آمینه ایدآل در دوره آغازین،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 10، no. 1، pp. 201–209، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/436103/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا