Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مشخصات نشــریه/اطلاعات دوره

نتایج جستجو

2558

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

27

انتقال به صفحه

آرشیو

سال

دوره(شماره)

مشاهده شمارگان

مرکز اطلاعات علمی SID1
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
نویسندگان: 

یعقوب فر اکبر

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    66-75
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    715
  • دانلود: 

    125
چکیده: 

این آزمایش برای تعیین قابلیت دسترسی ظاهری و حقیقی اسیدهای آمینه واریته دانه ذرت 704 تولیدی در کشور صورت گرفت که در آن تعداد 44 قطعه خروس بالغ (ردایلند رد) با نگهداری در قفسهای انفرادی متابولیکی استفاده شد. برای عادت پذیری خروس ها، خوراک آزمایش (دانه ذرت) به مدت 3 روز بصورت آزاد در دسترس آنها قرار گرفت. سپس با شروع دوره آزمایش ابتدا برای تخلیه دستگاه گوارش از خوراک مصرف شده به مدت 24 ساعت خروسها را گرسنگی داده و با استفاده از روش بیولوژیکی خوراک دادن اختیاری، دانه ذرت آسیاب شده در سطوح صفر تا 100 گرم برای سه روز در اختیار خروس ها قرار گرفت و مجددا 24 ساعت گرسنگی اعمال گردید. به منظور جلو گیری از فعالیت باکتری ها، مدفوع به صورت روزانه جمع آوری و در فریزر نگهداری شد.قابلیت دسترسی ظاهری و حقیقی دانه ذرت واریته 704 تولیدی در ایران به ترتیب 0.25±5.03 و 0.17±7.09 گرم و معادله خطی رگرسیون (YÙ=1.37+0.07X) با ضریب تبیین r2=0.65 بدست آمد. رابطه رگرسیون خطی بین مقدار اسید آمینه مصرف شده با مقدار اسید آمینه دفع شده وجود داشت که خط عرض از مبداء (0.56 گرم) را میتوان بعنوان مقدار اسید آمینه متابولیکی و آندوژن (EAAL) در نظر گرفت. مقدار قابلیت دسترسی ظاهری اسیدهای آمینه دانه ذرت در سطوح پائین تحت تاثیر مقدار ذرت مصرفی و اسیدهای آمینه با منشاء داخلی (آندوژن و متابولیکی) قرار داشت. اما مقدار قابلیت دسترسی حقیقی اسیدهای آمینه دانه ذرت در سطوح پائین ثابت و یا غیر وابسته به مقدار ذرت مصرفی بود. با تصحیح نمودن مقدار قابلیت دسترسی اسیدهای آمینه دانه ذرت برای اسیدهای آمینه متابولیکی و آندوژن (منشاء داخلی بدن) مقدار قابلیت دسترسی حقیقی افزایش یافت. نتایج آزمایش نشان داد که مناسب است در جیره نویسی غذایی طیور از قابلیت دسترسی حقیقی اسیدهای آمینه استفاده گردد، چون قابلیت دسترس ظاهری بعضی از اسیدهای آمینه مانند گلایسین (21.44 درصد) و متیونین ( 49.49درصد) بیشتر تحت تاثیر اسیدهای آمینه متابولیکی و آندوژن خواهد بود. با تصحیح قابلیت دسترسی ظاهری اسیدهای آمینه گلایسین (72.36 درصد) و متیونین (85.30 درصد) کاربرد آن در جیره غذایی واقعی تر است. نتایج آزمایش نشان داد که قابلیت دسترسی ظاهری و حقیقی اسیدهای آمینه دانه ذرت 704 تولیدی در ایران به ترتیب 81.21و 94.53 درصد است که در تغذیه طیور می توان استفاده نمود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 715

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 125 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    13-21
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    2378
  • دانلود: 

    814
چکیده: 

تعداد 144 قطعه مرغ تخمگذار سفید سویه های "لاین 36W-" در دو سالن که دمای یکی از آنها طبیعی بود و دیگری به طور متناوب گرم می شد قرار گرفتند. تیمارهای جیره ای شامل افزودن مقادیر اضافی سلنیوم و ویتامین E به جیره پایه بود. در مجموع، آزمایش در 12 تیمار و 3 تکرار به صورت فاکتوریل 2×3×2 و در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. صفات عملکردی مرغها نظیر درصد تولید تخم مرغ، وزن تخم مرغ، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل خوراک و همچنین خصوصیات کیفی تخم مرغ طی دوره آزمایش اندازه گیری شدند. مقدار کلسترول سرم خون و زرده تخم مرغ نیز اندازه گیری شد. دمای بالای محیط موجب کاهش خوراک مصرفی، تولید تخم مرغ و وزن تخم مرغ شد (P<0.05). بعضی از خصوصیات کیفی تخم مرغ مانند وزن، ضخامت پوسته و واحدها و نیز تحت تأثیر دمای بالای محیط قرار گرفتند (P<0.01). افزودن سلنیوم اثر معنی داری بر رنگ زرده تخم مرغ نشان داد (P<0.05).

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 2378

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 814 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    23-29
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    743
  • دانلود: 

    517
چکیده: 

برای تعیین چندشکلی در ژن لپتین گاو و بررسی ارتباط آن با صفات تولید، از DNA تعداد 59 راس گاو نر پروف شده داخل کشور که در آزمایشگاه بیوتکنولوژی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور استخراج گردید، استفاده شد. با استفاده از روشPCR ، یک قطعه با اندازه 581 جفت باز از ژن لپتین (شامل اگزون دو، قسمتی از اینترون یک و قسمتی از اینترون دو) تکثیر شد. سپس با استفاده از آنزیم برش دهنده Bsec1، قطعه مورد تکثیر هضم شد. چندشکلی مورد نظر یک جانشینی یک نوکلئوتیدی (تبدیل آدنین (A) به تیمین ((T) در موقعیت 413 قطعه مورد تکثیر می باشد که منجر به تبدیل اسید آمینه تیروزین (tAt) به فنیل آلانین (tTt) می شود. در شکل وحشی (آلل(A ، یک جایگاه شناسایی (AT↓CGAT) برای آنزیم برش دهنده Bsecl وجود دارد که قطعه مورد تکثیر را در آن ناحیه برش می دهد و دو قطعه با اندازه های 169 و 412 جفت باز حاصل می شود. در آلل جهش یافته (آلل T)، قطعه مورد نظر برش نمی خورد و بنابراین یک قطعه با اندازه 581 جفت باز حاصل می شود. در تحقیق حاضر، هر سه نوع باند با اندازه های 169، 412 و 581 جفت باز مشاهده شد که وجود چندشکلی را در جامعه مورد مطالعه نشان می دهد. دو ژنوتیپ AA و AT به ترتیب با تعداد 58 و یک نمونه در این جامعه مشاهده شد. فراوانی آلل وحشی (A)، 99.15درصد و فراوانی آلل جهش یافته (T)، 0.85 درصد بود. نتایج سایر تحقیقات نیز کم بودن فراوانی آلل جهش یافته (T) را در نژادهای مختلف نشان می دهد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 743

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 517 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    31-42
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    905
  • دانلود: 

    619
چکیده: 

این آزمایش جهت تعیین اثر محدودیت غذایی در سنین دو تا سه هفتگی بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی طراحی و اجرا شد. در این آزمایش از روش فاکتوریل 2 ×3 × 2 که در آن سویه جوجه های گوشتی، شدت و طول دوره محدودیت غذایی به عنوان اثرات اصلی بودند به اضافه یک تیمار شاهد استفاده شد. هر تیمار سه تکرار داشت و در مجموع 840 قطعه جوجه گوشتی تفکیک جنسیت نشده از دو سویه راس و آرین (420 قطعه از هر سویه) در این آزمایش مورد بررسی قرار گرفتند. از سن 8 روزگی اعمال رژیم های محدودیت غذایی کمی با شدتهای صفر، 30، 40 و 50 درصد آغاز و بسته به طول دوره محدودیت غذایی (7 یا 14 روز) تا سن 14 یا 21 روزگی در تیمارهای مختلف ادامه یافت. پس از آن تا پایان آزمایش (56 روزگی) جوجه ها به صورت آزاد تغذیه شدند. برنامه های متفاوت محدودیت غذائی، وزن نهایی بدن را در جوجه های گوشتی سویه آرین تغییر ندادند. اما وزن نهایی بدن در جوجه های سویه راس تیمار 30 درصد محدودیت غذایی به مدت 7 یا 14 روز، در مقایسه با جوجه های شاهد همین سویه، به صورت معنی داری افزایش یافت. اعمال تیمارهای مختلف محدودیت غذایی بر ضریب تبدیل غذایی در هر دو سویه بی تاثیر بود. صفات لاشه شامل راندمان لاشه، درصد ران و سینه در هر دو سویه با مقادیر مشاهده شده در جوجه های شاهد مشابه بودند. درصد چربی حفره بطنی نیز، تنها در جوجه های سویه راس که تحت محدودیت غذایی 30 درصد برای مدت 14 روز بودند، به صورت معنی دار کاهش یافت و در سایر تیمارهای تحت محدودیت غذایی بی تغییر باقی ماند.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 905

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 619 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    43-48
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1473
  • دانلود: 

    559
چکیده: 

بیماری نقص ایمنی شدید، یک بیماری وراثتی ناشی از یک ژن مغلوب غیر جنسی می باشد که در بین نژادهای مختلف اسب تنها در نژاد عرب مشاهده شده است. این نقص ناشی از حذف 5 جفت بازی در ژن کد کننده زیر واحد کاتالتیک پروتئین کیناز وابسته به DNA می باشد. کره اسبان هموزیگوت مغلوب قبل از رسیدن به سن 5 ماهگی به دلیل ایجاد نقص در سیستم ایمنی بدن تلف می شوند ولی حیوانات هتروزیگوت ظاهرا سالم اما ناقل این بیماری می باشند. هدف اصلی از انجام این تحقیق شناسائی ناقلین این بیماری در میان اسبان عرب ایران می باشد. بدین منظور از تعداد 120 اسب عرب به طور تصادفی خونگیری و از یک جفت آغازگر برای تکثیر قطعه مورد نظر استفاده گردید. انواع ژنوتیپ حاصل از PCR می تواند شامل هموزیگوت مغلوب و دارای حذف 5 جفت بازی (بیمار)، هتروزیگوت و دارای هر دو آلل وحشی و حذف 5 جفت بازی (ناقل) و هموزیگوت غالب دارای آلل وحشی (سالم) باشد. تمامی نمونه های مورد بررسی ژنوتیپ یکسان (هموزیگوت سالم) نشان دادند.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1473

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 559 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

گودرزی پرویز

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    49-58
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1428
  • دانلود: 

    702
چکیده: 

آزمایشی جهت مقایسه چهار نسبت مختلف اسید آمینه ایده آل در جوجه های گوشتی سویه آرین در دوره آغازین انجام گردید. این نسبت ها شامل FEEDSTUFF(2002), RPAN(1993), IICP(2002), NRC(1994) بود. مقدار لیزین قابل هضم برای هر دو جنس مطابق نیاز جنس نر در دوره آغازین برابر با 1.07 درصد بود این جیره ها به استثنای جیره شاهد(3000kcal/kg) از نظر انرژی متابولیسمی (3200kcal/kg) و تعادل مواد معدنی در شرایط یکسان بودند و تنها منبع ایجاد اختلاف نسبت های مختلف اسیدهای آمینه به لیزین بود. این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی شامل 5 تیمار و 4 تکرار برای هر تیمار انجام گردید. تیمار شاهد بر اساس راهنمای پرورش جوجه گوشتی سویه آرین تهیه شد و بقیه تیمارها شامل نسبتهای مختلف اسید آمینه ایده آل بودند. مقایسه میانگین های مصرف خوراک نشان داد که بین تیمارهای مختلف از این نظر اختلاف معنی داری وجود ندارد (p<0.05) با این حال کمترین مصرف خوراک مربوط به تیمارهای NRCو IICP بود. با مقایسه میانگین افزایش وزن تیمارها مشخص شد که از این نظر نیز بین تیمارها اختلاف معنی داری وجود ندارد (p<0.05) ولی تیمار NRC بالاترین مقدار و تیمار IICP کمترین مقدار عددی را به خود اختصاص دادند. مقایسه میانگین ضریب تبدیل غذایی تیمارهای مختلف نشان داد که جوجه هایی که با جیره های تنظیم شده بر اساس نسبت های NRC تغذیه شده بودند، ضریب تبدیل غذایی بهتری از تیمارهای دیگر داشتند. اختلاف بین تیمار NRC با RPAN از این نظر معنی دار نبود(p<0.05) . نتایج مقایسه میانگین تیمارهای آزمایشی از نظر نسبت بازده پروتئین نشان داد که نسبت بازده پروتئین در نسبتهای IICP به طور معنی داری (p<0.05) از بقیه تیمارها بهتر بود. در مقایسه شاخص تولید در تیمارهای مختلف تیمار NRC بالاترین شاخص تولید را به خود اختصاص داد. نتایج بدست آمده از این آزمایش حاکی از آن است که با استفاده از نسبتهای اسید آمینه ایده آل (اسیدهای آمینه قابل هضم) می توان افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی بهتری در پرورش جوجه گوشتی بدست آورد و از بین نسبتهای تحت آزمایش نسبتهای NRC از بقیه نسبتها در سویه آرین نتیجه بهتری ایجاد نموده است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1428

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 702 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 1
نویسندگان: 

لطفی پور محمدصادق

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    59-65
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1125
  • دانلود: 

    636
چکیده: 

تعداد 96 قطعه کبوتر نر و ماده در قالب چهار تیمار نژادی به ترتیب شامل: 1- کبود قزوین 2- پروازی 3- کوهی نامه بر 4- سفید تهران؛ در سیستم بسته و در قفس بصورت تصادفی مستقر و مورد آزمایش قرار گرفتند. دان مورد استفاده کبوتران متشکل از گندم و گاودانه، همه روزه در اختیار آنها قرار گرفته و باقیمانده در روز بعد توزین و تمامی تیمارها بصورت اختیاری مورد تغذیه قرارگرفتند. جوجه های تولیدی در یک زوج آشیانه در انتهای قفس به صورت متناوب تولید شدند. جوجه ها در سن حدود 30 روزگی از والدین جدا و پس از 12 ساعت گرسنگی توزین و ذبح شدند. لاشه شکم خالی و قطعات لاشه توزین و ثبت شدند. میانگین دان مصرفی تیمارها برای تولید دو قطعه جوجه (مصرف والدین + جوجه ها) بطور کلی 3956.4 گرم بود. متوسط وزن لاشه آماده طبخ در تیمار اول و سوم به ترتیب242.88 و 257.25 گرم بود. این اوزان نسبت به سایر تیمارها بهتر و با یکدیگر اختلاف معنی داری نداشتند. درصد لاشه تیمارها نسبت به وزن زنده:64.34 درصد در تیمار اول، 66.78 درصد در تیمار دوم، 68.21 درصد در تیمار سوم، 65.41 درصد در تیمار چهارم بود. که با استاندارد سایر کبوتران جهان برابری می کرد. در این میان متوسط درصد سینه به کل لاشه آماده طبخ 36.46 بود. در این بررسی متوسط ضریب تبدیل غذائی تیمارها حدودا 5.71 بود که حدودا با استاندارد این پرنده در سایر کشورها برابری می نمود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1125

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 636 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 2
نویسندگان: 

YAGHOBFAR A.

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    2008
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    66-76
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    212
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

The experiment was carried out to determined the apparent digestibility and true amino acid availability of maize. Rhode Island Red (RIR) adult cockerels (44 birds) were used in bioassay, under standard conditions. Before beginning of experiment, 44 birds were withheld from feed for 24 hours to ensure that no feed residues remained in their alimentary tracts. The experimental period was 6 days: a 3-day pre collection period and 3-day collection period. The experiment was designed so that 10 grams of maize were fed to 6 groups of adult cockerels. Additional 6 birds were given no feed and served as negative controls to provide a measure of the endogenous amino acid losses (EAAL). The samples of dropping voided during the 48-hours period were collected, weighted and frozen. Samples dried at 90oC over night then ground and assayed for amino acid concentrations by high performance liquid chromatography (HPLC). The result of experiment demonstrated the regression equation (Y=1.37+0.07x), with intercept (1.37 g/kg) and regression coefficient (0.073). The correlation coefficient and standard error means (SEM) were 0.65 and 2.24 respectively. The mean apparent and true available amino acid values obtained by CAM for maize were 5.03±0.25 and 7.09±0.17 grams respectively. It can be seen that at zero amino acid intakes, the amino acid voided (i.e. the EAAL) were 58/85 gram. The apparent amino acid availability of maize increased in a curvilinear manner with maize input. The reason may be that the metabolic plus endogenous amino acid losses (EAAL) are changed against the maize input. Support for this is the uniformity of the true available amino acid values. Finally the use of available amino acids in practical feed formulation is considered. Because differences were observed for individual amino acids of maize for birds.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 212

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    -
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    77-83
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    738
  • دانلود: 

    550
چکیده: 

این تحقیق به منظور تعییین اثر تابش پرتو گاما بر خوراک پایه ذرت سویا در جوجه های گوشتی انجام شد. آزمایش در قالب طرح آماری کاملا تصادفی شامل 4 تیمار و 4 تکرار انجام گرفت. هر تکرار شامل یک نمونه یک کیلوگرمی خوراک جوجه های گوشتی در مراحل آغازین (10-0 روزگی)، رشد (28-11 روزگی) و پایانی (45-28 روزگی) و 4 تیمار شامل سطوح مختلف پرتو دهی 0، 6.7، 7.7 و 8.7 کیلوگری بودند.نتایج بدست آمده از آنالیز آماری نشان داد که تغییرات شیمیایی شامل میزان پراکسید، میزان چربی و فیبر خام، از لحاظ آماری معنی دار می باشند (P<0.05). ولی تغییرات پروتئین خام و میزان خاکستر معنی دار نمی باشد (P>0.05).

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 738

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 550 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button