Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

899
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

533
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر برنامه های مختلف محدودیت غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 42

چکیده

 این آزمایش جهت تعیین اثر محدودیت غذایی در سنین دو تا سه هفتگی بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی طراحی و اجرا شد. در این آزمایش از روش فاکتوریل 2 ×3 × 2 که در آن سویه جوجه های گوشتی, شدت و طول دوره محدودیت غذایی به عنوان اثرات اصلی بودند به اضافه یک تیمار شاهد استفاده شد. هر تیمار سه تکرار داشت و در مجموع 840 قطعه جوجه گوشتی تفکیک جنسیت نشده از دو سویه راس و آرین (420 قطعه از هر سویه) در این آزمایش مورد بررسی قرار گرفتند. از سن 8 روزگی اعمال رژیم های محدودیت غذایی کمی با شدتهای صفر, 30, 40 و 50 درصد آغاز و بسته به طول دوره محدودیت غذایی (7 یا 14 روز) تا سن 14 یا 21 روزگی در تیمارهای مختلف ادامه یافت. پس از آن تا پایان آزمایش (56 روزگی) جوجه ها به صورت آزاد تغذیه شدند. برنامه های متفاوت محدودیت غذائی, وزن نهایی بدن را در جوجه های گوشتی سویه آرین تغییر ندادند. اما وزن نهایی بدن در جوجه های سویه راس تیمار 30 درصد محدودیت غذایی به مدت 7 یا 14 روز, در مقایسه با جوجه های شاهد همین سویه, به صورت معنی داری افزایش یافت. اعمال تیمارهای مختلف محدودیت غذایی بر ضریب تبدیل غذایی در هر دو سویه بی تاثیر بود. صفات لاشه شامل راندمان لاشه, درصد ران و سینه در هر دو سویه با مقادیر مشاهده شده در جوجه های شاهد مشابه بودند. درصد چربی حفره بطنی نیز, تنها در جوجه های سویه راس که تحت محدودیت غذایی 30 درصد برای مدت 14 روز بودند, به صورت معنی دار کاهش یافت و در سایر تیمارهای تحت محدودیت غذایی بی تغییر باقی ماند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرشمس الهی، آزاده، بختیاری، محمودرضا، ناظر عدل، کامبیز، فرودی، فرهاد، و عزیزی، رمضانعلی. (1387). تاثیر برنامه های مختلف محدودیت غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی، -(1)، 31-42. SID. https://sid.ir/paper/186530/fa

    Vancouver: کپی

    میرشمس الهی آزاده، بختیاری محمودرضا، ناظر عدل کامبیز، فرودی فرهاد، عزیزی رمضانعلی. تاثیر برنامه های مختلف محدودیت غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1387؛-(1):31-42. Available from: https://sid.ir/paper/186530/fa

    IEEE: کپی

    آزاده میرشمس الهی، محمودرضا بختیاری، کامبیز ناظر عدل، فرهاد فرودی، و رمضانعلی عزیزی، “تاثیر برنامه های مختلف محدودیت غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 1، pp. 31–42، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/186530/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا