مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

587
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

670
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تاثیر باکتریهای محرک رشد گیاهی و کود نیتروژن بر عملکرد و برخی صفات زراعی و فیزیولوژیک گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)

صفحات

 صفحه شروع 133 | صفحه پایان 144

چکیده

 به منظور بررسی اثر باکتریهای محرک رشد گیاهی و کود نیتروژن بر عملکرد و برخی خصوصیات زراعی و فیزیولوژیک گیاه دارویی نعناع فلفلی, آزمایش فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه پیام نور واحد کوثر, شهرستان کوثر استان اردبیل انجام شد. عاملهای آزمایشی شامل کود نیتروژن در پنج سطح (صفر, 50, 100, 150 و 200 کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار از منبع اوره) و باکتریهای محرک رشد گیاهی در سه سطح (عدم تلقیح, تلقیح بذر با ازتوباکتر کروکوکوم سویه5 و تلقیح بذر با آزوسپیریلوم لیپوفرم سویه OF) بودند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد, در تلقیح با باکتریهای محرک رشد گیاهی, وزن تر ساقه, وزن خشک ساقه, وزن تر برگ, وزن خشک کل بوته, وزن تر کل بوته, سطح برگ, شاخص کلروفیل, میزان اسانس برگ و عملکرد اسانس به طور معنیداری تحت تاثیر قرار گرفتند. اثر متقابل تیمارهای آزمایشی نشان داد, وزن خشک ساقه, سطح برگ و میزان اسانس برگ به طور معنیداری تحت تاثیر اثر متقابل نیتروژن × باکتریهای محرک رشد گیاهی قرار گرفت. بیشترین وزن خشک ساقه, سطح برگ و میزان اسانس برگ در ترکیب تیماری مصرف 200 کیلوگرم اوره در هکتار × ازتوباکتر مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حکم علی پور، سعید. (1396). ارزیابی تاثیر باکتریهای محرک رشد گیاهی و کود نیتروژن بر عملکرد و برخی صفات زراعی و فیزیولوژیک گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L). اکوفیزیولوژی گیاهی، 9(28 )، 133-144. SID. https://sid.ir/paper/188347/fa

    Vancouver: کپی

    حکم علی پور سعید. ارزیابی تاثیر باکتریهای محرک رشد گیاهی و کود نیتروژن بر عملکرد و برخی صفات زراعی و فیزیولوژیک گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L). اکوفیزیولوژی گیاهی[Internet]. 1396؛9(28 ):133-144. Available from: https://sid.ir/paper/188347/fa

    IEEE: کپی

    سعید حکم علی پور، “ارزیابی تاثیر باکتریهای محرک رشد گیاهی و کود نیتروژن بر عملکرد و برخی صفات زراعی و فیزیولوژیک گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)،” اکوفیزیولوژی گیاهی، vol. 9، no. 28 ، pp. 133–144، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/188347/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button