مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,350
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

692
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

واکاوی ویژگی های روانشناختی کارآفرینانه و عوامل پیش برنده و بازدارنده کارآفرینی در دانشکده های کشاورزی (مورد مطالعه: واحدهای منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی)

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 94

چکیده

 پژوهش حاضر به صورت توصیفی و پیمایشی و با هدف بررسی ویژگی های روانشناختی کارآفرینانه دانشجویان و عوامل پیش برنده و بازدارنده کارآفرینی در دانشکده های کشاورزی انجام شد. جامعه آماری تحقیق را دانشجویان کشاورزی واحدهای منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل دادند که تعداد 341 نفر از آنان با استفاده از جدول بارتلت و به روش نمونه گیری طبقه ای چندمرحله ای تصادفی با انتساب متناسب به عنوان نمونه تحقیق انتخاب شدند. ابزار پژوهش پرسشنامه ای بود که روایی صوری و محتوایی آن مطابق نظر جمعی از صاحب نظران و اساتید مجرب و پایایی آن نیز از طریق آزمون آلفای کرونباخ تایید گردید. نتایج نشان داد که بیش از 53 درصد دانشجویان از نظر ویژگی های روانشناختی کارآفرینی در سطح پایینی هستند. به علاوه, از دیدگاه دانشجویان ارایه آموزش های مرتبط با کارآفرینی و پاداش مادی به ایده های نو مهم ترین مولفه توسعه کارآفرینی در دانشکده های کشاورزی بود. همچنین مشکلات دستیابی به منابع مالی برای سرمایه گذاری و ناآشنایی دانشجویان با فعالیت های کشاورزی و محیط های روستایی به عنوان مهم ترین موانع کارآفرینی در دانشکده های کشاورزی تعیین شدند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

بیژنی، مسعود، فلاح حقیقی، نگین، کرمی، غلامحسین، عسگری قدس، محمد، و زند، معصومه. (1394). واکاوی ویژگی های روانشناختی کارآفرینانه و عوامل پیش برنده و بازدارنده کارآفرینی در دانشکده های کشاورزی (مورد مطالعه: واحدهای منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی). پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، 8(1 (پیاپی 29))، 79-94. SID. https://sid.ir/paper/189858/fa

Vancouver: کپی

بیژنی مسعود، فلاح حقیقی نگین، کرمی غلامحسین، عسگری قدس محمد، زند معصومه. واکاوی ویژگی های روانشناختی کارآفرینانه و عوامل پیش برنده و بازدارنده کارآفرینی در دانشکده های کشاورزی (مورد مطالعه: واحدهای منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی). پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی[Internet]. 1394؛8(1 (پیاپی 29)):79-94. Available from: https://sid.ir/paper/189858/fa

IEEE: کپی

مسعود بیژنی، نگین فلاح حقیقی، غلامحسین کرمی، محمد عسگری قدس، و معصومه زند، “واکاوی ویژگی های روانشناختی کارآفرینانه و عوامل پیش برنده و بازدارنده کارآفرینی در دانشکده های کشاورزی (مورد مطالعه: واحدهای منطقه 5 دانشگاه آزاد اسلامی)،” پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، vol. 8، no. 1 (پیاپی 29)، pp. 79–94، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/189858/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button