مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,989
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,064
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نقش کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی از دیدگاه کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 20

چکیده

 با توجه به اهمیت موضوع امنیت غذایی و خسارات جبران ناپذیر ناشی از استفاده ی بیش ازحد نهاده های شیمیایی کشاورزی بر محیط زیست و سلامت انسان ها, هدف کلی این تحقیق بررسی نقش قابلیت های کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی است. روش این تحقیق بر حسب هدف کاربردی, از نظر فرآیند اجرای پژوهش کمی, از نظر منطق اجرای پژوهش قیاسی, به لحاظ زمان انجام پژوهش طولی گذشته نگر و برحسب روش تحقیق تحلیلی, غیرآزمایشی و به روش همبستگی رگرسیون می باشد. جامعه ی آماری این پژوهش کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران است که با توجه به محدود بودن جامعه ی آماری (N=61), همگی به صورت سرشماری بررسی شدند. ابزار اصلی تحقیق برای جمع آوری داده ها پرسشنامه می باشد. متغیر وابسته ی تحقیق امنیت غذایی است که با پنج مولفه ی موجود بودن, در دسترس بودن, استفاده, پایدار بودن و ایمنی مواد غذایی سنجش شده و متغیر مستقل تحقیق قابلیت های کشاورزی ارگانیک می باشد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS19 و Amos5 استفاده شد. یافته ها نشان داد که بیش از نیمی از پاسخگویان (58.3 درصد) معتقدند که امنیت غذایی استان تهران در وضعیت متوسطی قرار دارد. همچنین قابلیت های کشاورزی ارگانیک در موجود بودن, دسترسی, استفاده, پایداری و ایمنی مواد غذایی توانستند 95.9 درصد از واریانس امنیت غذایی را تبیین کنند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مکی آبادی، فاطمه، لشکرآرا، فرهاد، و میردامادی، سیدمهدی. (1395). نقش کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی از دیدگاه کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، 9(2 (پیاپی 34))، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/189964/fa

    Vancouver: کپی

    مکی آبادی فاطمه، لشکرآرا فرهاد، میردامادی سیدمهدی. نقش کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی از دیدگاه کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی[Internet]. 1395؛9(2 (پیاپی 34)):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/189964/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه مکی آبادی، فرهاد لشکرآرا، و سیدمهدی میردامادی، “نقش کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی از دیدگاه کارشناسان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران،” پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، vol. 9، no. 2 (پیاپی 34)، pp. 11–20، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/189964/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button